Co-Work område hos Comwell. Foto: Comwell Hotels.

Co-Work område på alle Comwells hoteller

Comwell bliver den første hotelkæde i Danmark med Co-Work områder på alle hoteller. Dermed udfordrer hotelkæden sit eget forretningskoncept.

Innovationsbureauet Günes & Co fastslår, at vi i fremtiden vil se mange flere iværksættervirksomheder. Det betyder, at arbejdsstyrken i højere grad vil være projektansatte og konsulenter. Det har Comwell Aarhus mærket på den efterspørgsel efter åbne arbejdsområder, der kan bruges til kortvarigt arbejde eller uformelle møder, har været støt stigende, siden hotellet åbnede i 2014.

Udfordrer eget forretningskoncept
Derfor har hotellet re-designet fællesområdet i oktober, så der nu er indrettet et inspirerende og behageligt arbejdsmiljø for både hotellets egne gæster og andre, der kan bruge hotellet som kontor for dagen eller til et uformelt møde.

Comwells driftsdirektør, Peer Rysgaard: “Vi bliver den første hotelkæde i Danmark med Co-Work områder, fordi vi tror på, at vi møder vores forretningsgæster med et koncept, de vil værdsætte. Med af Co-Work områder på alle vores danske hoteller udfordrer vi vores eget forretningskoncept, når vi tilbyder gratis ydelser og rammer til mindre og uformelle møder. Men vi tror på, at vi vinder mere, end vi mister”.

Comwell har gennemført en række kundeinterviews, og den positive feedback har været overvældende, og dømt efter antallet af besøgende på en vintergrå hverdag, er konceptet en succes.

Afgørende fleksibilitet
“Størstedelen af vores gæster er jo forretningsgæster, hvor fleksibilitet i forhold til at kunne arbejde og holde møder er stigende. Vi kan se, at mange vælger korte møder i hotellernes fællesområder, da det er praktisk i forhold til tid og sted. Flere af vores hoteller har allerede oplagte områder, hvor man kan arbejde uforstyrret, nyde en kop kaffe og evt. spise en let frokost. Jeg tror, at mange vil finde det inspirerende, at sidde i et velindrettet, behageligt og uformelt arbejdsmiljø”, siger han.

Etableringen af Co-Work områder er i fuld gang og forventes færdige på alle hoteller i april. Det er gratis at benytte områderne og deres trådløse internet, tage kaffe/the/vand og få adgang til 7.000 aviser og magasiner via PressReader.

Relaterede artikler:

Comwell vil øge i Danmark

Comwell Aarhus imødekommer ny tendens

Årets Økopris til Comwell

x

Læs Også

Lav vækst på danske hoteller bekymrer Horesta

I årets første halvår steg væksten i hotelovernatninger i hele Danmark kun 1,4 procent – alene i København åbner frem mod 2021 cirka 8.500 nye hotelværelser.

Hotel-concierger runder 100 medlemmer

Foreningen De Gyldne Nøgler for concierger på foreløbig 45 danske hoteller har nu over 100 medlemmer – for første gang også to i Jylland, endda fra samme hotel.

Hotelkæde klar med ny salgsdirektør

Karina Lauritzen er ny salgsdirektør i Danmark for norske Nordic Choice Hotels, der er på vej med luksushotel i det centrale København og stort hotel ved Københavns Lufthavn.

Hotelkæde har aircondition i alle nye hoteller

Der er ingen officielle tal om, hvor mange af Københavns cirka 21.000 hotelværelser der har aircondition. Men hovedstadens største hotelkæde har det på alle sine nyeste hoteller – også de 2-stjernede.

Hotel udvides til et af Københavns største

Københavns største hotelkæde vil bruge over 400 millioner kroner på at udvide sit næststørste hotel med yderligere 270 værelser. Dermed bliver det hovedstadens 3. største med 768 værelser.

Panik-alarmer mod seksuelle overfald på Miami-hoteller

Fra næste år skal de mange tusinde ansatte indenfor blandt andet housekeeping på hotellerne i Miami Beach have bærbare alarmer til hvis de overfaldes af gæster på hotelværelser.