App'en og ruterne er testet af Comwells aktivitetschef, Morten Hald, fra Comwell Rebild Bakker. Foto: Comwell.

Comwell får digitale løberuter ved alle hoteller

For at imødekomme en stor efterspørgsel på tilrettelagte løberuter tilbyder Comwell Hotels nu gæsterne, at de kan opleve områderne omkring deres hoteller via tre skræddersyede, digitale løberuter.

Mange hotelgæster prioriterer friheden til at kunne benytte naturen til den daglige motion. Men udfordringen er ofte, at man ikke kender området, og at tiden til at planlægge en god løbetur er knap.

Derfor har den danske hotelkæde skræddersyet tre forskellige, digitale løberuter til hvert af kædens hoteller i Danmark. Løberuterne er lagt ind i app’en Run Go, der fortæller og viser gæsten, hvilken rute der skal løbes, hvor langt der er tilbage og hvilke veje eller stier man skal benytte. Nøjagtig som en GPS i en bil.

Naturskønne omgivelser
Langt de fleste af hotelkædens 15 hoteller herhjemme ligger i naturskønne omgivelser, hvilket Comwells mange løberuter udnytter til fulde.

Når gæsten har downloadet app’en, finder den automatisk de tre løberuter, der er tilknyttet det enkelte hotel. Løberuterne er på henholdsvis tre, fem og 10 kilometer. Den korte distance på tre kilometer anbefales også til ’walk and talk’, der er et sundt break under et møde eller seminar.

Alle Comwells løberuter er tastet ind med hotellets navn fx Comwell Holte. Dernæst kan man vælge en af de tre ruter. RunGo er gratis og kan benyttes til iOS og Android – både på mobil og på Apple Watch.

Comwell Kellers Park fylder 10 år
Konference- og spahotellet, Comwell Kellers Park ved Vejle Fjord, fylder 10 år. Her er områdets historiske vingesus er stadig en del af oplevelsen.

Åndssvageforsorgen benyttede de smukke bygninger fra 1901 til 1980 og stedet var en selvforsynende lille verden med landbrug, frugtplantager, værksteder, strikkeri og vaskeri. Christian Keller var institutionens leder i hele sin tid og tituleredes Professoren.

Comwell Hotels overtog i slutningen af 00’erne bygningerne, der måtte gennemrenoveres, men det var vigtigt for Comwell, at så meget som muligt af den originale indretning blev bevaret. Derfor kan man i dag stadig opleve de originale trapper, hemmelig gange og små kamre.

Under renoveringen blev der tilføjet en ekstra fløj med 20 værelser og tilbygning af 2.500 m2 i to bygninger, der forbinder hele hotellet og indeholder store mødelokaler og AquaSpa. Samtidig bad Comwell den danske maler, Frederik Kløve Jacobsen, om at male 130 malerier, der skulle pryde værelser, restaurant og fællesarealer.

Hotellet blev officielt indviet den 24. fabruar i 2008.

Relaterede artikler:

Comwell opgiver hotel i Sønderborg

Comwell Sorø får ny hotelchef

Comwell får første hotel i København

x

Læs Også

Stort hotel bliver endnu større

Københavns største hotelkæde vil udvide et af sine hoteller med 250 værelser – dermed bliver det Danmarks tredjestørste med 750 værelser.

København har mangel på internationale hotelkæder

Hovedstaden øger de kommende tre år antallet af hotelværelser med 40 procent – men der mangler flere internationale hotelkæder, siger eksperter.

8.000 nye hotelværelser på vej til København

Mens hovedstaden i dag har cirka 20.600 hotelværelser vil det tal om bare tre år være steget omkring 40 procent til 28.000.

Hilton atter til København

Efter København sidste år mistede sit eneste Hilton forventer verdens mest berømte hotelkæde at være tilbage i hovedstaden i sommeren 2020 med 5-stjernet hotel med 400 værelser i det centrale København.

Nyt dansk hotelakademi vil uddanne nye brancheledere

Flere danske hoteller er gået sammen om at skabe Hotel Training Academy, der skal udvikle fremtidige ledere til den danske hospitalitybranche indenfor flere fagområder i hotel- og restaurationsbranchen.

Hotelkæde skifter navn

Carlson Rezidor Hotel Group har nu officielt skiftet navn til Radisson Hotel Group. Der kommer blandt andet navneændring eller ny positionering for over 500 af kædens 1.400 hoteller verden over.