CWT fjerner landechefer

Danmark og Norden er ikke berørt, men det store, globale erhvervsrejsebureau har nedlagt fem stillinger som landechef på ti europæiske markeder.

”Vi har længe haft et godt og tæt nordisk samarbejde – den ændrede struktur hos CWT i andre dele af Europa kommer ikke til at betyde noget for os i Danmark, Sverige, Norge og Finland.”

Det siger administrerende direktør for Carlson Wagonlit Travel i Danmark, Torben Rodenberg, der også er kundechef for CWT i Norden, til STANDBY.dk – CWT er største erhvervsrejsebureau i Finland og blandt de to-tre største i Danmark, Norge og Sverige.

Torben Rodenbergs udtalelse kommer efter CWT i dag udsendte pressemeddelelse om ændringerne af sit lederteam i Europa – her under en række nye udnævnelser.

Ændringerne sker for at få en mere funktionel model, den er blevet afprøvet med succes i de nordiske lande, oplyser CWT og tilføjer, at den nye model vil optimere hvor hurtigt CWT kan reagere overfor sine firmakunder og dermed give en bedre kundeservice.

”Jeg er glad for den nye struktur og de nye ledere – den nye struktur gør at vi endnu bedre kan opfylde behovene fra vores kunder,” siger Chris Bowen, CWT’s direktør for EMEA, Europa, Mellemøsten og Afrika, og tilføjer:

”Forretninger sker i stigende grad henover landegrænser, navnlig i Europa, og som vores kunder udvikler sig, udvikler vi os med dem.”

Som led i rokeringerne hos CWT i Europa er der også kommet seks nye udnævnelser i erhvervsrejsebureauets europæiske topledelse.

Blandt disse er, at Stéphane Birochau er blevet VP North & South Europe Program Management; Denise Harman er nu VP Western Europe Program Management, Jari Oinonen har fået ny titel som VP North & South Europe Sales, mens Phil Wooster er blevet VP Western Europe Sales.

Farvel til landechefer
Ændringerne hos CWT betyder også, at stillingerne som landechefer, Country Director, er blevet nedlagt i Benelux (Belgien, Holland og Luxembourg), Irland, Italien, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Tyskland og Østrig. Disse stillinger var besat af fem personer, hvoraf nogle havde flere lande under sig.

Carlson Wagonlit Travel har erhvervsrejsebureauer i 150 lande verden over og omsatte i 2017 for samlet 23 milliarder dollars. På en gennemsnitlig arbejdsdag booker rejsekonsulenterne hos CWT på verdensplan hvad der svarer til 260 fyldte Boeing B787 Dreamliners og 100.000 hotelværelser samt arrangerer 105 events.

Relaterede artikler:

Flere firmakunder booker via rejsebureauer

Stort erhvervsrejsebureau skifter direktør

Amex klar med nordisk chef efter køb af konkurrent