Marriott-varemærket Moxy får omkring sommeren 2020 hotel i norske Bergen. Illustration: Core Hospitality.

Dansk firma bag ny Marriott-hotel i Norge

Det danske hoteldriftsselskab Core Hospitality skal stå for driften af kommende Marriott-hotel i Bergen – Core åbner selv et tilsvarende hotel i København næste år.

Inden sommeren 2020 får Norge sit andet Moxy-hotel, et varemærke under Marriott, skabt i samarbejde med IKEA, og målrettet millenniumgenerationen. Hotellet i Bergen vil indeholde 190 værelser og placeres på havnefronten i Bergen. Værelserne bliver indrettet med lydreducerende vægge, stort LCD fladskærmsfjernsyn, gratis WiFi og meget andet.

I forvejen har Moxy et hotel ved Oslos hovedlufthavn, Gardermoen. Moxy åbnede sit første hotel i Milano i 2014 og har i dag 20 hoteller på verdensplan med yderligere 90 ejendomme i udviklingspipelinen; et af disse er i København. Her forventes Moxy Copenhagen i Københavns Sydhavn at åbne – tre år forsinket – i første halvdel af næste år.

Moxy Bergen bliver karakteriseret af varemærkets friske design med livlige fællesmiljøer. Bag hotellet står den store ejendomsudvikler i Bergen GC Rieber Eiendom, der bygger og ejer ejendommen, oplyser  Core Hospitality.

Danske Core Hospitality, et hoteldriftsselskab og søsterselskab til lavpriskæden Zleep Hotels, skal stå for driften af Moxy Bergen samt det kommende Moxy-hotel i København. Core Hospitality, der blev oprettet i slutningen af sidste år, er sat i verden for at drive alt fra hostels til full-service hoteller. Core Hospitality overtog ved årsskiftet driften af Hotel Marina i Vedbæk nord for København.

20 hoteller i 2020
Selve Zleep Hotels består i dag af ni hoteller i Danmark, men der er flere på vej – blandt andet i København og Aarhus. Målet er foreløbig at operere 20 hoteller i 2020. I 2019 åbner kæden sit første hotel uden for Danmark, 152 værelser i Upplands Väsby mellem Stockholms centrum og den svenske hovedlufthavn, Arlanda.

Relaterede artikler:

Nyt Marriott-hotel i København tre år forsinket

Sales Manager til Core Hospitality

Lufthavnshotel bliver større

 

 

x

Læs Også

7’eren: ”Robotter kan aldrig erstatte den menneskelige kontakt”

7’eren med Katia Østergaard, administrerende direktør i Horesta, og spørgsmål om byggeplaner for hoteller i København, aircondition i varmen og om lav løn er årsag til mangel på arbejdskraft,

Københavns nye hoteller giver tusindvis af nye jobs

Der er 8.500 nye hotelværelser på vej i København. ”Vi frygter udfordringer, hvis hotellernes belægningsprocent ikke stiger - samt mangel på arbejdskraft,” siger Dansk Erhverv, der spår om 8.000 nye arbejdspladser.

Lav vækst på danske hoteller bekymrer Horesta

I årets første halvår steg væksten i hotelovernatninger i hele Danmark kun 1,4 procent – alene i København åbner frem mod 2021 cirka 8.500 nye hotelværelser.

Hotel-concierger runder 100 medlemmer

Foreningen De Gyldne Nøgler for concierger på foreløbig 45 danske hoteller har nu over 100 medlemmer – for første gang også to i Jylland, endda fra samme hotel.

Hotelkæde klar med ny salgsdirektør

Karina Lauritzen er ny salgsdirektør i Danmark for norske Nordic Choice Hotels, der er på vej med luksushotel i det centrale København og stort hotel ved Københavns Lufthavn.

Hotelkæde har aircondition i alle nye hoteller

Der er ingen officielle tal om, hvor mange af Københavns cirka 21.000 hotelværelser der har aircondition. Men hovedstadens største hotelkæde har det på alle sine nyeste hoteller – også de 2-stjernede.