Zleep Hotel Copenhagen Airport er netop vokset fra 67 til 126 værelser.

Lufthavnshotel bliver større

Hotelkæde har udvidet ved Københavns Lufthavn fra 67 til 126 værelser. Der er stort potentiale i området, vurderer kæden.

Zleep – den danske kæde af lavprishoteller – har netop færdiggjort udvidelsen af Zleep Hotel Copenhagen Airport, der nu har 126 værelser og op mod 275 sengepladser, oplyser Zleeps stifter, ejer og administrerende direktør, Peter Haaber, til standby.dk – udvidelsen har kostet cirka 35 millioner kroner.

Ud over de flere værelser har hotellet på Løjtegårdsvej i Kastrup også fået nye lounge-, morgenmad- og fitnessfaciliteter. I forbindelse med opgraderingen har hotellet også fået elevator, så det er blevet mere tilgængeligt. Ligeledes er der kommet flere gratis parkeringspladser, og der kommer ladestandere til gæster med el-biler.

Zleep overtog ejendommen i Kastrup i 2014 – den var oprindeligt opført som et hotel og motel, drevet under navnet Bel Air.

De oprindelige 48 hotelværelser blev renoveret i 2015, mens de tidligere restaurantlokaler året efter blev til yderligere 11 værelser. Sidste år blev den gamle fløj, der oprindeligt var bygget som motel, revet ned, og de 67 nye hotelværelser blev opført.

Potentiale for mere
Udvidelsen af Zleep hotellet i Kastrup sker på et marked med stort potentiale, således havde hotellet sidste år en belægning på 90 procent. Det nuværende udbud af hoteller i lufthavnsområdet er lavt, så udvidelsen af Zleep-hotellet har været efterspurgt af markedet, noterer hotelkæden, der i området omkring lufthavnen er på vej med endnu et hotel: Zleep Hotel Copenhagen Arena, som forventes at åbne til sommer næste år med 198 værelser og dermed blive kædens hidtil største. Hotellet bliver nærmest nabo til multiarenaen Royal Arena. Tæt på det nye hotel og arenaen ligger blandt andet Metro-stationen Ørestad.

20 hoteller i 2020
Zleep Hotels består i dag af ni hoteller i Danmark. Målet er foreløbig at operere 20 hoteller i 2020. I 2019 åbner kæden sit første hotel uden for Danmark, 152 værelser i Upplands Väsby mellem Stockholms centrum og den svenske hovedlufthavn, Arlanda.

Relaterede artikler:

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020

Lufthavnshotel får konkurrence

Ny hoteloperatør i Danmark

 

x

Læs Også

7’eren: ”Robotter kan aldrig erstatte den menneskelige kontakt”

7’eren med Katia Østergaard, administrerende direktør i Horesta, og spørgsmål om byggeplaner for hoteller i København, aircondition i varmen og om lav løn er årsag til mangel på arbejdskraft,

Københavns nye hoteller giver tusindvis af nye jobs

Der er 8.500 nye hotelværelser på vej i København. ”Vi frygter udfordringer, hvis hotellernes belægningsprocent ikke stiger - samt mangel på arbejdskraft,” siger Dansk Erhverv, der spår om 8.000 nye arbejdspladser.

Lav vækst på danske hoteller bekymrer Horesta

I årets første halvår steg væksten i hotelovernatninger i hele Danmark kun 1,4 procent – alene i København åbner frem mod 2021 cirka 8.500 nye hotelværelser.

Hotel-concierger runder 100 medlemmer

Foreningen De Gyldne Nøgler for concierger på foreløbig 45 danske hoteller har nu over 100 medlemmer – for første gang også to i Jylland, endda fra samme hotel.

Hotelkæde klar med ny salgsdirektør

Karina Lauritzen er ny salgsdirektør i Danmark for norske Nordic Choice Hotels, der er på vej med luksushotel i det centrale København og stort hotel ved Københavns Lufthavn.

Hotelkæde har aircondition i alle nye hoteller

Der er ingen officielle tal om, hvor mange af Københavns cirka 21.000 hotelværelser der har aircondition. Men hovedstadens største hotelkæde har det på alle sine nyeste hoteller – også de 2-stjernede.