Zleep Hotel Copenhagen Airport er netop vokset fra 67 til 126 værelser.

Lufthavnshotel bliver større

Hotelkæde har udvidet ved Københavns Lufthavn fra 67 til 126 værelser. Der er stort potentiale i området, vurderer kæden.

Zleep – den danske kæde af lavprishoteller – har netop færdiggjort udvidelsen af Zleep Hotel Copenhagen Airport, der nu har 126 værelser og op mod 275 sengepladser, oplyser Zleeps stifter, ejer og administrerende direktør, Peter Haaber, til standby.dk – udvidelsen har kostet cirka 35 millioner kroner.

Ud over de flere værelser har hotellet på Løjtegårdsvej i Kastrup også fået nye lounge-, morgenmad- og fitnessfaciliteter. I forbindelse med opgraderingen har hotellet også fået elevator, så det er blevet mere tilgængeligt. Ligeledes er der kommet flere gratis parkeringspladser, og der kommer ladestandere til gæster med el-biler.

Zleep overtog ejendommen i Kastrup i 2014 – den var oprindeligt opført som et hotel og motel, drevet under navnet Bel Air.

De oprindelige 48 hotelværelser blev renoveret i 2015, mens de tidligere restaurantlokaler året efter blev til yderligere 11 værelser. Sidste år blev den gamle fløj, der oprindeligt var bygget som motel, revet ned, og de 67 nye hotelværelser blev opført.

Potentiale for mere
Udvidelsen af Zleep hotellet i Kastrup sker på et marked med stort potentiale, således havde hotellet sidste år en belægning på 90 procent. Det nuværende udbud af hoteller i lufthavnsområdet er lavt, så udvidelsen af Zleep-hotellet har været efterspurgt af markedet, noterer hotelkæden, der i området omkring lufthavnen er på vej med endnu et hotel: Zleep Hotel Copenhagen Arena, som forventes at åbne til sommer næste år med 198 værelser og dermed blive kædens hidtil største. Hotellet bliver nærmest nabo til multiarenaen Royal Arena. Tæt på det nye hotel og arenaen ligger blandt andet Metro-stationen Ørestad.

20 hoteller i 2020
Zleep Hotels består i dag af ni hoteller i Danmark. Målet er foreløbig at operere 20 hoteller i 2020. I 2019 åbner kæden sit første hotel uden for Danmark, 152 værelser i Upplands Väsby mellem Stockholms centrum og den svenske hovedlufthavn, Arlanda.

Relaterede artikler:

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020

Lufthavnshotel får konkurrence

Ny hoteloperatør i Danmark

 

x

Læs Også

Københavns nye luksushotel snart helt klar

Berømt dansk balletdanser bag boutiquehotel til mange millioner kroner. Færdiggørelsen af de sidste fire værelser er på plads indenfor en måned.

Hotelkæde vil bruge milliardbeløb på navneændring

Den store internationale hotelkæde Carlson Rezidor Hotel Group skal fremover markedsføres under nyt navn. Kæden har otte varemærker og store vækstplaner.

Berømt avis hylder københavnske hoteller

New York Times sætter navn på otte hoteller som det er værd at rejse til København for at opleve – to af hotellerne har kun ét værelse…

Historisk hotel konkurs – men renoveres og genåbner

For få uger siden blev det smukke Jørgensens Hotel i Horsens begæret konkurs. Nu vil ejeren renovere den slidte bygning og genåbne hotellet. Til gengæld lukket et andet hotel i byen.

Comwell opgiver hotel i Sønderborg

Den danske hotel- og konferencekoncern kan ikke blive enig med ejeren af hotelbygningen om en ny lejeaftale. Sønderborg får i år sit hidtil største hotel.

Her er Danmarks 10 største hoteller – uden for København

Samlet har de 10 største danske hoteller uden for København 2.753 værelser. Alene i Aarhus er der mindst fem nye hoteller på vej.