Zleep Hotel Copenhagen Airport er netop vokset fra 67 til 126 værelser.

Lufthavnshotel bliver større

Hotelkæde har udvidet ved Københavns Lufthavn fra 67 til 126 værelser. Der er stort potentiale i området, vurderer kæden.

Zleep – den danske kæde af lavprishoteller – har netop færdiggjort udvidelsen af Zleep Hotel Copenhagen Airport, der nu har 126 værelser og op mod 275 sengepladser, oplyser Zleeps stifter, ejer og administrerende direktør, Peter Haaber, til standby.dk – udvidelsen har kostet cirka 35 millioner kroner.

Ud over de flere værelser har hotellet på Løjtegårdsvej i Kastrup også fået nye lounge-, morgenmad- og fitnessfaciliteter. I forbindelse med opgraderingen har hotellet også fået elevator, så det er blevet mere tilgængeligt. Ligeledes er der kommet flere gratis parkeringspladser, og der kommer ladestandere til gæster med el-biler.

Zleep overtog ejendommen i Kastrup i 2014 – den var oprindeligt opført som et hotel og motel, drevet under navnet Bel Air.

De oprindelige 48 hotelværelser blev renoveret i 2015, mens de tidligere restaurantlokaler året efter blev til yderligere 11 værelser. Sidste år blev den gamle fløj, der oprindeligt var bygget som motel, revet ned, og de 67 nye hotelværelser blev opført.

Potentiale for mere
Udvidelsen af Zleep hotellet i Kastrup sker på et marked med stort potentiale, således havde hotellet sidste år en belægning på 90 procent. Det nuværende udbud af hoteller i lufthavnsområdet er lavt, så udvidelsen af Zleep-hotellet har været efterspurgt af markedet, noterer hotelkæden, der i området omkring lufthavnen er på vej med endnu et hotel: Zleep Hotel Copenhagen Arena, som forventes at åbne til sommer næste år med 198 værelser og dermed blive kædens hidtil største. Hotellet bliver nærmest nabo til multiarenaen Royal Arena. Tæt på det nye hotel og arenaen ligger blandt andet Metro-stationen Ørestad.

20 hoteller i 2020
Zleep Hotels består i dag af ni hoteller i Danmark. Målet er foreløbig at operere 20 hoteller i 2020. I 2019 åbner kæden sit første hotel uden for Danmark, 152 værelser i Upplands Väsby mellem Stockholms centrum og den svenske hovedlufthavn, Arlanda.

Relaterede artikler:

Vil øge fra ni til 20 hoteller i 2020

Lufthavnshotel får konkurrence

Ny hoteloperatør i Danmark

 

x

Læs Også

Direktørskifte på Københavns nye luksushotel

Blot et halvt år efter åbningen skifter det eksklusive Hotel Sanders, ejet af den tidligere danske balletstjerne Alexander Kølpin, direktør.

Rekordoverskud hos CabInn på 93 millioner kroner

Danmarks største kæde af lavprishoteller landede sidste år sit hidtil største overskud. I Ørestad bygger kæden yderligere 800 værelser – og næste år åbner CabInn det største hotel i Danmark med 1.220 værelser.

Klar med Danmarks første kemikaliefrie hotel

Næste måned åbner Brøchner Hotels sit første femstjernede hotel. Det får 31 værelser og suiter og bliver ifølge hotelkæden landets første, hvor der ikke bruges kemikalier i rengøringen.

Ny koncerndirektør i Københavns største hotelgruppe

Arp-Hansen Hotel Group stopper samarbejdet med sin koncerndirektør for drift de seneste 10 år – hun afløses af den nuværende direktør for et kædens 12 hoteller.

Politisk forlig om Airbnb i Danmark

Der er tirsdag indgået politisk forlig på Christiansborg om Airbnb. Aftalen betyder blandt andet et loft på 70 dage som maksimum for, hvor mange dage om året en privat bolig i Danmark kan udlejes via Airbnb.

Ishockey-VM er også en fest for danske hoteller

I aften spiller Danmark knald eller fald-kampen mod Letland om adgang til kvartfinalen. VM-slutrunden vil blandt andet betyde cirka 55.000 hotelovernatninger i København og ved Herning.