Kasper Vorstrup, Sales Manager hos Core Hospitality. Foto: Core Hospitality.

Sales Manager til Core Hospitality

Kasper Vorstrup er startet i den nyoprettede stilling som Sales Manager for Core Hospitality, der hører under danske Zleep Hotels.

Core Hospitality er et dansk hoteldriftsselskab, der kan drive alt fra hostels til full-service hoteller. Det er søsterselskab til Zleep Hotels og er fleksibel til at drive og samarbejde med adskillige hotelbrands, -kæder og -ejere. Core Hospitality driver Hotel Marina i Vedbæk, og skal drive Moxy Copenhagen, Marriotts nye, ungdommelige boutiquekoncept i København.

Kasper Vorstrup skal være med til at udvikle hoteldriftsvirksomheden, og hans fornemste opgave er at tale med potentielle kunder. Til en start er hans fokus på Hotel Marina.

Kasper Vorstrup har en baggrund inden for digital marketing og økonomi og har tidligere erfaring med arbejdet inden for salg og events hos bl.a. Absalon Hotel Group Copenhagen.

”Jeg ser frem til en alsidig hverdag, hvor jeg møder mange nye mennesker i vidt forskellige situationer. I dialog med en potentiel kunde er det vigtigt for mig at være nærværende og lytte aktivt til kundens behov. Det tiltaler mig meget og passer rigtig godt til min person. Jeg ser frem til at være tilbage i hotelbranchen, som jeg befinder mig godt i, og at blive en del af en organisation med gode kolleger og den store udvikling, Core Hospitality står over for”, siger Kasper Vorstrup.

En virksomhed i udvikling
Core Hospitality er en ung og dynamisk organisation, som Kasper Vorstrup passer godt ind i. Med hans ansættelse tager organisationen sit næste skridt i udviklingen mod et større hoteldriftsselskab. Kaspers fokus vil til at starte med være at sikre erhvervskunder til Hotel Marina.

”Det er altid en glæde, når vi kan byde en ny kollega velkommen. Med Kasper ser jeg en stærk profil, som vil være med til at sikre fortsat vækst. Vi har desværre været mærket af en tidligere udmelding om, at hotellet lukkede sidste år, og nogen har ikke helt fået med, at vi skam er i gang igen. Det må vi ud at fortælle markedet”, siger Susanne Lili Jensen, hoteldirektør på Hotel Marina.

Relaterede artikler:

Fremtiden for Hotel Marina sikret

Nyt Marriott-hotel i København tre år forsinket

Ny hoteloperatør i Danmark