Skarrildhus ved Herning er et af de seks medlemmer af Sinatur Hotel & Konference, der ejes af Danmarks Lærerforening. Arkivpressefoto.

Dansk hotelkæde vinder bæredygtighedspris

Under denne uges virtuelle Nordic Networking Week arrangeret af Tysk Turist Information, blev der uddelt Sustainable Tourism-awards, blandt de tre vindere var den danske Sinatur-hotelkæde.

”Det går rigtig godt med vores Nordic Networking Week for den nordiske rejsebranche, der virtuelt kan møde 27 tyske partnere indenfor turismebranchen. Indtil nu har de tilmeldte nordiske og baltiske rejsebureauer holdt over 300 virtuelle møder.”

Det siger Bo Schou Lauridsen, chef for blandt andet Danmark hos Tysk Turist Information, det nationale tyske turistråd Deutsche Zentrale für Tourismus, DZT, til STANDBY.dk

Under den virtuelle Nordic Networking Week i denne uge, blev der torsdag uddelt tre Sustainable Tourism-awards i Østersøregionen. Priserne blev uddelt som en del af Baltic Sea Tourism Forum.

Over 30 firmaer, regioner i Østersøregionen og ejere af virksomheder der leverer serviceydelser til rejsebranchen, havde på forhånd indsendt deres argumentation for, hvor de skulle blive blandt vinderne af Baltic Sea Region Sustainable Tourism Competition.

Herefter blev de indkomne forslag nærstuderet af en fagjury, der udpegede de tre vindere.

Dansk hotelkæde vandt én af de tre kategorier
Der kunne vindes i tre kategorier, Østersøregionens mest bæredygtige turistdestination, det mest bæredygtige turismeprodukt og den mest bæredygtige leverandør af ydelser til turismebranchen i regionen.

Den estiske by Pärnu vandt prisen som den mest bæredygtige destination, danske Sinatur Hotel & Konference blev kåret som vinder af det mest bæredygtige turismeprodukt, mens finske Aavameri Sea Kayaking vandt prisen som mest bæredygtige leverandør af ydelser til turismebranchen i regionen.

Sinatur Hotel & Konference, der ejes af fagforeningen Danmarks Lærerforening, driver sine seks danske hoteller og konferencecentre på naturens præmisser og tænke bæredygtighed ind i alle beslutninger, lyder det.

Stadig muligt at deltage i Nordic Networking Week
Nordic Networking Week fortsætter i dag, torsdag, og afsluttes i morgen, fredag.

Skulle nogen fra rejsebranchen ønske at kunne deltage i den virtuelle workshop, så skal de sende en mail til ulrik.andersen@germany.travel – herefter får de tilsendt et link.

Relaterede artikler:

Mange variationer for turismen efter coronakrisen

Man bliver ikke bæredygtig af at købe danske kyllinger

Tyskland gør rejsemesser virtuelle