Dansk rejsebureau til Afrika

0
Foto: Shutterstock/African Spirit.
Foto: Shutterstock/African Spirit.

TURISME: African Spirit er navnet på ny Afrika-specialist, som allerede det første år forventer at sende 1.000 danske gæster i øjenhøjde med The Big Five og store sydafrikanske metropoler.

Danske NG Travel Group, der i forvejen tæller USA Tours og Beach Tours, tilføjer nu en Afrika-specialist, African Spirit.

”Vi har en bred produktportefølje i Sydafrika, ledet af erfarne kræfter, så jeg har store forventninger til det nye forretningsområde. Mange danskere kender Asien og andre eksotiske steder, men Sydafrika har mange til gode,” siger Jan Lockhart, direktør i NG Travel Group.

African Spirit tilbyder flere rejseformer i Sydafrika med bl.a. fokus på rundrejser, safari og strande.

Rundrejserne bliver med dansktalende rejseleder.

Safariferier, hvor The Big Five (en syg gammel jagtbetegnelse for bøffel, elefant, leopard, løve og næsehorn) kan ses på tæt hold, er en del af paletten, ligesom long stay i Cape Town i luksuslejligheder med kort afstand til strandene.

”Mange danskere har allerede kørt i USA, Australien og New Zealand, men nu viser internationale tendenser, at det er Sydafrika, man ønsker at køre rundt i og lære at kende, ikke mindst englændere og hollændere,” siger Jan Lockhart.

African Spirits mange rejseprodukterne har udgangspunkt i sydafrikanske Cape Town.

African Spirit er angiveligt ’besjælet’ af passionerede rejsekonsulenter med Afrika som speciale. En af hovedkræfterne er Lars Faursholt med en lang historie i rejsebranchen og et legendarisk kendskab til Afrika.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz