Hvedebrødsdage down under

USA Tours har lanceret Australia Tours med fokus på længere eksotiske rejser til Australien og New Zealand. Satsningen bærer nu frugt med hensyn til bookningerne for 2018.

”Vi forventer en omsætning på 10 millioner kroner i Australia Tours i 2018, hvilket svarer til 150 rejser med to, tre, fire eller flere personer i hver gruppe. Vores stamgæster blev spurgt, hvor de helst ville hen efter USA, hvis de kunne vælge frit, og Australien og New Zealand blev nævnt flest gange”, siger Alexander Søderberg, direktør i USA Tours, Australia Tours og African Spirit.

Det, der især bookes er bryllupsrejser eller store naturoplevelser i en kombination af hav, ørken og det anderledes dyrerige. Autocamperen er blandt favorittransporten. Nogle ønsker at holde bryllupsceremonien derude, men mange ønsker også at tilbringe hvedebrødsdagene i Australien eller New Zealand. Andre booker en klassisk rundrejse.

”Australien og New Zealand ligner på mange måder USA, hvad gælder rejseaktivitet. Man tilbagelægger store afstande, oplevelserne er utallige, sikkerhed og civilisation er på samme høje niveau, infrastrukturen ukompliceret, og de lokale lige så jordnære og gæstfrie som i USA. Men det kræver forberedelse og indsigt at gennemføre en sådan større rejse”, siger Alexander Søderberg.

Dansk arkitekt bag stor australsk turistattraktion

Milliard-renovering af Sydney-operaen

Noma-succes ’down under’

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.