Norwegian er Europas tredjestørste lavprisselskab og det sjettestørste lavprisselskab i verden. Arkivfoto: Norwegian.

Dansker chef for Norwegians 6.000 kabineansatte

Tidligere chef for kabinepersonalet hos SAS i Københavns Lufthavn og senest Director Cabin Crew i det norske rekrutteringsselskab OSM Aviation er netop blevet øverste ansvarlige for samtlige Norwegians kabineansatte.

53-årige Gitte Leonce er netop tiltrådt som Vice President Cabin Crew hos Norwegian, der har et stigende antal baser med kabineansatte verden over – i for eksempel Argentina, USA, Thailand og flere steder i Europa, erfarer STANDBY.dk

Danske Gitte Leonce er nu øverste chef for Norwegians cirka 6.000 kabineansatte verden over. Arkivfoto: OSM Aviation Group.

I alt har Norwegian omkring 6.000 medarbejdere blandt sit kabinepersonale. Gitte Leonce, der begyndte indenfor luftfarten i SAS for cirka 30 år siden, får i sin nye stilling med base i Oslo det fulde arbejdsgiveransvar for Norwegians kabinepersonale.

Norwegian er Europas tredjestørste lavprisselskab og det sjettestørste i verden.

Alene i Spanien har Norwegian syv baser samt i flere andre europæiske lande, herunder Danmark, Norge og Sverige. I USA, der er største langrutedestination for Norwegian, har selskabet fem baser.

Gitte Leonce kommer til Norwegian efter fem år i det store norske rekrutteringsbureau OSM Aviation, hvor hun har været Director Cabin Crew & Recruitment. Norwegian er OSM Aviations største kunde og det er via OSM, at Gitte Leonce er kommet tæt på Norwegian og har fået tilbudt sit nye job.
Udover Norwegian skaffer OSM blandt andet også kabinepersonale til Finnair og andre flyselskaber.

Chef for 1.600 kabineansatte i SAS
Gitte Leonce kom i 1996 i administrationen hos SAS Danmark – efter omkring ti år som almindelig flyvende i kabinen hos SAS, herunder kabinechef. Fra 1996 til 2007 var hun således Director Cabin Crew Copenhagen & Asia for i alt 1.600 kabineansatte hos SAS i Danmark med base i Københavns Lufthavn.

Gitte Leonce forlod SAS for omkring ti år siden, da flyselskabet begyndte at fjerne sit administrative nærvær i Danmark og samlede hovedkvarteret i Stockholm.

Mellem 2007 og 2012 var Gitte Leonce blandt andet operations manager for firmaet Leadership in Time i Danmark, fulgt af job som HR Partner, Catering Division, i ISS Facility Services ligesom hun var hotel manager på Hotel Lisegaarden i nordsjællandske Liseleje. Herefter kom ansættelsen i det norske rekrutteringsselskab OSM Aviation Group.

Relaterede artikler:

USA satte pris på Norwegian

Norwegian ændrer koncernledelsen

Flyselskaber får flere vikarer