Christen Bagger, Senior Vice President, Clarion. (Foto: Nordic Choice Hotels/PR)

Dansker får chefstilling hos Clarion i Norden

Christen Bagger er blevet ansat som Senior Vice President for Clarion i Norden, der er en del af Nordic Choice Hotels.

Den 1. januar 2019 får den 40-årige Christen Bagger nye udfordringer. Denne dag tiltræder han i en stilling som Senior Vice President hos Clarion Hotels i Norden. Clarion-kæden er en del af Nordic Choice Hotels, der driver op imod 200 hoteller i Norden under varemærkerne Comfort, Quality og Clarion.

Oplægget er ganske klart. Der skal være fokus på fremtiden og større oplevelser for gæsterne, og det er tilsyneladende baggrunden for, at Christen Bagger er blevet valgt til chefstillingen.

“Vi skal være de bedste til innovation i hotelbranchen, og med Christen Bagger sikrer vi, at vi har det rette fokus, at vi har drive og sammen med alle vores passionerede medarbejdere aldrig glemmer, at det er gæsten, det hele handler om,” siger Katalin Paldeak, der er koncerndriftdirektør hos Nordic Choice Hotels.

Bred erhvervsbaggrund
Christen Bagger har hidtil været chef for rejser og turisme hos Rainmaking Innovation i København, og før den tid er der seks og et halvt års erfaring fra EF Education First, først som landechef i Danmark og derefter som chef for forretningsudvikling på hovedkontoret i Zürich.

I bagagen har Christen Bagger også erfaring fra ansættelser i ISS og Telenor og har haft sit virke hos flere telemarketingvirksomheder. 

Uddannelsesmæssigt er der en MBA fra Henley Management College på CV´et samt en SBCA (Service Management) fra Copenhagen Business School.

“Jeg er stolt over at være med i Clarions fortsatte udvikling i Norden. Den passion, jeg allerede har oplevet i virksomheden, er helt unik. Min opgave er at skabe forandring og drive. Og selvom en af mine styrker er at være visionær og se det store billede, afhænger alt af den styrke, der ligger i organisationen og dens personale. Udvikling skal være inkorporeret i kulturen og gennem medarbejderne. Jeg er en utålmodig sjæl og glæder mig derfor til at gå i gang. Det bliver en sjov rejse,” siger Christen Bagger.

Christen Bagger er ikke den eneste dansker, der har fået nye udfordringer i den nordiske organisation hos Nordic Choice hotels. Den 38-årige Tanja Elisabeth Andersen tiltræder ved årsskiftet som Director of International MICE, og hun kommer fra Scandic Hotels, hvor hun var udset til at udføre samme opgave. 

 

Relaterede artikler:

Luksushotel til milliardbeløb skal hedde Villa Copenhagen

Konkurrent snupper kendt salgschef fra Scandic

Nyt lufthavnshotel til en milliard kroner