Den svenske stat forlænger med SAS

Statens Indkøbscentral for Kammarkollegiet i Sverige har fornyet sin aftale om internationale flyrejser med SAS.

SAS har hermed fået kontrakt på at flyve de statsansatte i Sverige til udlandet frem til september 2019. Aftalen indgås af den statslige forvaltningsmyndighed, Kammarkollegiet, og har en samlet værdi på cirka 200 millioner svenske kroner for perioden.

”Vi er glade og stolte over, at den svenske stat igen vælger at forny aftalen med os. Vi ser det som et bevis på, at de ansatte, som rejser i tjenesten sætter pris på at flyve med os og er tilfredse med det vi tilbyder lige fra fartplaner til service. Vi ønsker dem fortsat varmt velkomne ombord hos SAS”, siger Markus Ek, global erhvervs- og agentsalgschef hos SAS.

Aftalen er en forlængelse med tolv måneder og gælder til 30. september 2019.

Også aftale på indenrigsflyrejser
I juni sidste år vandt SAS side om side med indenrigsselskabet BRA den svenske stats udbud af indenrigs flyrejser. Kammarkollegiet valgte at tildele SAS og BRA en fornyet rammeaftale for flyrejser indenrigs.

Salgschef for SAS i Sverige og Finland, Anders Wahlström, sagde dengang, at SAS hele tiden udfordrer sig selv og tilbyde indenrigsrejsende et virkelig godt produkt, en attraktiv fartplan og løbende fornyelse af flyflåden.

 

Relaterede artikler:

SAS bøjer sig for pres fra Kina

Satte pris på nyt SAS-design

Estisk flyselskab til kamp mod SAS