Det trækker ud med Lisegården

0

Lisegaarden totalHOTELBRAND: Det er indtil nu ikke lykkedes for Lisegården, hotel og kursuscenter i Liseleje, at finde en afløser for de mange bestillinger, som nu gået til anden side efter branden i slutningen af august.

”Vi er i venteposition i forhold til, at forsikringsselskaberne skal gøre det hele op og finde frem til, hvad vi skal have i erstatning,” siger indehaver Jens Peter Rasmussen til Frederiksborg Amts Avis.

Rispapirlamper fra nabobygningen er fra starten blevet mistænkt for at have startet branden på de gamle idylliske bygninger med stråtag, men politiet har endnu ikke meldt endeligt ud om brandårsagen, og det er også grunden til, at forsikringsselskaberne afventer.

Jesper Peter Rasmussen siger videre, at Lisegården havde et tæt pakket kursusprogram, som man har vinket farvel til. Han anslår ifølge avisen tabet til at være omkring en million kroner.

”Vi forsøgte at reagere hurtigt og finde et alternativ, men den store mediedækning gjorde, at vore kunder hurtigt fandt deres eget alternativer,” fortsætter han.

 

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz