Direkte fly fra Malmø til svensk skidestination

sverige-sne-ski-ferie-800x622Det bliver fra sidst i december nemmere for bl.a. københavnerne at flyve til det svenske skisportssted Åre. Frem til starten af april flyver Malmö Aviation en gang om ugen fra Malmø til Åre. Flere andre nyheder fra ski-Sverige til den kommende vinter.

Den 20. december starter Malmö Aviation med at flyve direkte fra Malmø til Østersund, nærmeste lufthavn for Åre. Flyvningen varer under to timer.

Malmö Aviations regionschef for Malmø, Pernilla Lyberg, siger: ”Mange danskere er glade for at tage på skiferie i Sverige. Ved at flyve direkte til destinationen spares megen transporttid, som i stedet kan bruges på skibakkerne.” På den nye rute samarbejder Malmö Aviation med tour-arrangøren SkiStar.

Hidtil har det kun været muligt at flyve direkte mellem Stockholms citylufthavn Bromma og Åre/Østersund. Åre ligger ca. 600 km nord for Stockholm.

Blandt andre nyheder fra ski-Sverige til den kommende vintersæson er, at Idre Fjäll åbner ”Snow Factory,” der producerer sne i en container, hvorfra det sprøjtes ud.

Nyt er også, at man kan få stillet sin skiløbstrang i Sverige hele året med åbningen af Nordic Wellness Skidome i Gøteborg, som står klar med 1,2 kilometer dobbeltspor og konstante kuldegrader – indenfor, oplyser VisitSweden. Adgang til den nye skihal koster 200 svenske kr. i timen.

Orsa Grönklitt i Dalarna får fra den kommende sæson en 4-stolelift, mens nogle af nyhederne i Tandådalen (Sälen) den kommende vinter er, at den gamle Panorama Express udskiftes med en ekspreslift med seks stole. Ved siden af den nye lift bygges børneområde med bl.a. rullebånd.

I Vemdalen kommer der til denne vinter ny ekspreslift med seks stole. Dermed fordobles liftkapaciteten.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.