Direkte pool-adgang er et hit

Foto: Torleif Svensson.

Foto: Torleif Svensson.

Swim-up pools, rejsebranchens navn for direkte adgang til pool, er en hot trend for af moderne feriehoteller. Danskerne er vilde med at kunne dyppe tæerne lige ud for hotelværelset. Ifølge Star Tour er antallet af hoteller med swim-up pools steget med 50% på tre år.

”Swim-up pools er så populære, at det er et fast krav, når vi bestiller et nyt hotelbyggeri. Værelser med direkte pooladgang ryger altid som de første”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour, der har solgt 12% flere rejser med swim-up pools de seneste tre år.

Swim-up pools fungerer ved, at der ud for terrassen på hotelværelset er anlagt en pool, der strækker sig langs de nærmeste værelser.  På den måde kan kun beboerne på de nærmeste hotelværelser benytte sig af poolen, hvilket skaber en følelse af eksklusivitet og privathed.

”Det var i Thailand, nogle kloge folk opfandt denne nye pool-variant. Men nu er de europæiske feriemål kommet med, og vi ser en kraftig udvikling af kreative swim-up pools på de græske ferieøer og i Tyrkiet”, fortæller Nikolai Johnsen.

En undersøgelse på startour.dk viser, at kun 13% har prøvet en swim-up pool. Dermed er der et rigt potentiale til at se flere hotelværelser med swim-up i fremtiden.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.