Disney fik krydstogtpris

Disney-Dream.jpg800px-Disney_Wonder_2008CRUISE: Amerikanske Conde Nast Traveler har valgt årets prismodtagere med rekord stemmetal blandt sine læsere. Mønstret for krydstogskibene i tre kategorier ligner i store træk det fra Danish Travel Award, og flere af de nominerede er gengangere.

Blandt hovedparten af ni nominerede i tre klasser af krydstogtskibe til årets Awards, valgt af USAs førende rejsemagasin Conde Nast Traveler, var der gengangere fra den tilsvarende danske (i to kategorier) for nylig ved Danish Travel Award.

Det er udelukkende magasinets læsere, der har stemt, og vinder blandt de store blev Disney Cruise, som endnu ikke er så kendt i Skandinavien, men bliver det til sommer med hele syv anløb til København. På de efterfølgende to pladser i kategorien for de største skibe kom Norwegian Cruise Line og Royal Caribbean Cruise.

Blandt de mellemstore skibe – når man deler på den måde, kan et rederi opstille i flere kategorier – her vandt Crystal Cruise foran Holland-America og Norwegian.

Endelig blandt de små og eksklusive skibe blev vinderen Windstar med velkendte Seabourn og Silversea på de næste pladser.