På charterferie med tog

Blue Train er charterferier med tog, ligesom ferierejser foregik for 30-40 år siden. Forhåndsinteressen har været stor, og i Star Tours svenske og norske søsterselskaber har man på få dage solgt flere tusinde togrejser.

”Togcharter er en rejseform, som, jeg tror, henvender sig primært til par fra plus 60-generationen. Der er mange i min generation, der har tid og lyst til at rejse på en måde, hvor sjælen og hjertet er med hele vejen. Desuden er tog jo en miljørigtig transportform, og det tror jeg også appellerer til mange i dag,” siger Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Star Tour præsenterer i første omgang togcharter til Verona med indkvartering på hotel ved Gardasøen.
”Jeg er helt sikker på, at denne rejseform vil vokse over de kommende år. Jeg mener, der er et hastigt stigende behov for den form for fordybelse og langsomme nydelse, som en togrejse er, og derfor tror jeg på, vi kommer til at lave mange flere af denne type rejser,” slutter Stig Elling.

Star Tours datterselskab, TEMA, der arrangerer rundrejser med fokus på bl.a. kultur, natur og gastronomi, introducerer også togrundrejser fra den kommende sommer. Med TEMA kan man vælge mellem foreløbigt fire forskellige togrejser, for eksempel rundt i Centraleuropa eller til Alsace og Champagne i Frankrig.

(Morgenavisen Jyllands-Posten, d. 24. november, 2007)

Skrevet af

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.