Birger Baunhøj Sørensen er ny direktør for Byens Hotel. (Foto: Byens Hotel | PR)

Erfaren direktør skal opbygge ny hotelkæde

Birger Baunhøj Sørensen får som ny direktør for Byens Hotel til opgave at realisere virksomhedens ambition om at bygge en ny dansk hotelkæde op med udgangspunkt i Jørgensens Hotel i Horsens.

Siden 1744 har Det Lichtenbergske Palæ ligget på Søndergade i Horsens. I dag er det ikke længere hjem for en af byens fine familier, men i stedet huser bygningen Jørgensens Hotel, som er ejet af virksomheden Byens Hotel, der drømmer om, at Horsens-hotellet skal danne grundlagt for ny hotelkæde.

Konceptet, som Byens Hotel arbejder med, går ud på, at virksomheden ønsker at overtage og puste nyt liv i de hensygnende hoteller, der findes i mange af landets provinsbyer således, at de efter en grundig restaurering kan tiltrække gæster igen.

Planerne blev midlertidigt forsinket af COVID-19-pandemien, men kæden har netop ansat en ny direktør, der skal hjælpe med at indfri det mål. Det drejer sig om Birger Baunhøj Sørensen, som har mere end tre årtiers erfaring fra forskellige dele af hotelbranchen.

Skal sætte skub i ambitionerne
Den nye direktør har tidligere blandt andet været ejer af og administrerende direktør for Hotel Lautrup Park samt direktør for hotellet Kokkedal Slot Copenhagen. Det fortæller Mads Hylleholt Bøttger, der ejer både Byens Hotel og hotellet Dragsholm Slot.

”Vi er utroligt glade for, at Birger Baunhøj Sørensen skal være en del af vores team som ny direktør. Han er en erfaren herre, der gennem tiden har været med til at vækste adskillige store hoteller.”

”Vi ser frem til at nyde godt af den lange erfaring, Birger bringer til Byens Hotel, og er overbeviste om, at han er manden, der kan sætte skub i vores ambitioner om at udvide vores koncept til ikke bare at dække Jørgensens Hotel i Horsens men flere danske provinshoteller.”

I forbindelse med udnævnelsen af den nye direktør for Byens Hotel, ændres der også i ledelsen på varemærkets indtil videre ene hotel, da Allan Naismith Hansen, som hidtil har fungeret som receptions- og konferencechef på Jørgensens Hotel udnævnes til hotelchef. Han har tidligere været ansat hos Clarion, First Hotels samt Trinity Hotel & Konference Center i Fredericia.

Et stærkt udgangspunkt
I en skrivelse fra Byens Hotel fremhæves Birger Baunhøj Sørensens erfaringer med opbygning, udvikling, HR samt ledelse i hotelsektoren som færdigheder, der skal tjene til at realisere virksomhedens ambitioner om blive en kæde med flere hoteller i porteføljen.

Derudover skal han også benytte sin erfaring til at udvikle Jørgensens Hotel yderligere i samarbejde med den nye hotelchef samt resten af den daglige ledelse på hotellet i Horsens.

”Jeg glæder mig til at bidrage til at videreudvikle Jørgensens Hotel og udvide Byens Hotel med flere hoteller af samme høje standard, der opretholdes på hotellet i Horsens.”

”Det er et godt og professionelt team, jeg skal være en del af, der tager ejerskab over at give gæsterne den bedste oplevelse, og det er et stærkt udgangspunkt for den videre udvikling, jeg ser for hotellet og for Byens Hotel generelt,” slår Birger Baunhøj Sørensen fast.


Relaterede artikler:

Nyt dansk hotelkoncept

Kendt hotel skifter navn

Historisk hotel konkurs – men renoveres og genåbner