Etihad med rene economy-fly

To Airbus A320 skal om-konfigureres så de får plads til 162 rejsende, en vækst på 42 sæder i forhold til den nuværende konfiguration. Flyene skal anvendes på Etihads korte ruter med stort behov for økonomiklassetrafik og lav premium-trafik hvilket især bliver på ruterne til Alexandria, Colombo, Damaskus, Doha, Kozhikode og Trivandrum. 

 

Planen er at udvide flyflåden med 10 A320 udelukkende med økonomiklasse til nye korte ruter og til eksisterende ruter med lavt behov for premium-klasser. 

 

“Etihad er vokset i en rasende fart de seneste seks og et halvt år. Vi har opbygget et stærkt produkt og det er på tide at udfordre os selv med hensyn til hvordan vi leverer service til forskellige markeder og segmenter”, siger James Hogan, Etihad Airways koncernchef 

 

Rejsende i et rent økonomiklasse-konfigureret fly får samme service som på andre fly med personligt underholdningssystem, varmt eller en koldt måltid og drikkevarer.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.