De vandt årets Danish Travel Awards

Ved 11. ombæring af Danish Travel Awards – arrangeret af vores ærede kolleger fra Stand By – blev der i aftes ved et flot arrangement på Hilton Copenhagen Airport uddelt statuetter i 16 kategorier. Parenteserne efter vinderne er sidste års vindere…CWT blev bedste forretningsrejsebureau foran Vejle Rejser og VIA Travel (VIA Travel).Thai genvandt førstepladsen som bedste langruteselskab fulgt af Singapore Airlines og SAS (Lufthansa).

Valgt ligeligt mellem forbrugerne og ansatte i rejsebranchen.British Airways blev bedste europæiske flyselskab, foran SAS og Lufthansa (SAS).

Valgt ligeligt mellem forbrugerne og ansatte i rejsebranchen.Sterling fastholdt førstepladsen som bedste lavprisselskab med Easyjet og Ryanair som nr. 2 og 3 (Sterling).

Valgt af forbrugerne.Billetkontoret blev bedste turoperatør foran Profil og DSB Tours (Profil Rejser).

Valgt af ansatte i rejsebranchen.Royal Caribbean sejlede fra sidste års tredjeplads til at vinde, mens Norwegian Cruise Line og Silversea delte anden- og tredjepladsen (Silversea).

Valgt af ansatte i rejsebranchen.Spanien blev bedste turistkontor i Danmark foran Irland og Østrig (Tyskland).

Valgt af ansatte i rejsebureauerne samt via ”mystery shopping.”Hilton fik førstepladsen som bedste hotelkæde med hotel i Danmark fulgt af Radisson SAS og Arp Hasen (First).

Valgt af ansatte i rejsebranchen.Bedste enkelt-hotel i Danmark er delt i to.

Radisson SAS Scandinavia i Århus vandt udenfor HT-området, mens Skt. Petri løb med sejren i HT-området (Radisson SAS Scandinavia i Århus, som inviterer til Danish Travel Awards i 2007 – og Hilton Copenhagen). Valgt af ansatte i rejsebranchen.65-Ferie blev nr. 1 blandt busselskaberne fulgt af Gislev og Øster Lindet (Dania).

Valgt af forbrugerne.Australien fik prisen som Bedste Turistland foran Skotland og Thailand (Thailand).

Valgt af forbrugerne.Bedste ferierejsebureau blev MyTravel Tango (det tidl. Gate Eleven) foran DSB Rejsebureau og Jysk Rejsebureau (SAS Travel Center).

Valgt af forbrugerne.Hos charterselskaberne henviste Århus Charter såvel Bravo Tours som FolkeFerie til de følgende placeringer (Århus Charter).

Valgt af forbrugerne.MyTravel Airways fløj for syvende gang i rap med prisen som bedste charterflyselskab foran Sterling og SAS Charter (MyTravel Airways).

Valgt af forbrugerne.Blandt biludlejerne gav Avis atter baghjul til Hertz og med Sixt, som kun har været to år i Danmark på tredjepladsen (Avis).

Valgt af ansatte i rejsebranchen.Årets nye kategori var bedste sælger blandt flyselskaberne.

Her vandt KLM’s Antje Reither foran SAS’ John Solové og Austrians Anne-Louise Eppler. Valgt af ansatte på rejsebureauerne.325 indbudte overværede den årlige uddeling af Danish Travel Awards. Stand By er arrangør af aftenen, men vinderne bestemmes af ansatte på rejsebureauerne via anonyme spørgeskemaer eller forbrugerne gennem telefoninterviews. Til at finde årets vindere har der været 3.300 spørgeskema-undersøgelser og telefoninterviews.

Ingen af vinderne ved på forhånd, at de har vundet – kun at de er blandt de tre højest placerede.Uden sponsorer ingen Danish Travel Awards-aften – sponsorerne var i år Amadeus, Diners Club, Europæiske Rejseforsikring, Hilton Copenhagen Airport og Københavns Lufthavn.Læs også fredagsklummen i dag i Take Off Weekly kl. 12.HB


Skrevet af