Ferie i Grækenland bliver dyrere

0

beautiful-greece-corner-mac-wallpaperNYE KONTRAKTER: Generelle prisforhøjelser og ikke mindst en voldsom forhøjelse af momsen vil sætte sit præg på charterselskabernes kontrakter næste år. ”Vi forventer i hvert fald ingen vækst,” siger Star Tour-chef.

Det kommer naturligvis ikke som nogen overraskelser, at der er betydelige prisstigninger på vej for en ferie i Grækenland næste år. Hvis det ikke var sådan, er der noget, grækerne har misforstået.

”De fleste danske charterbureauer har langtidskontrakter to-tre år frem. Men vi kan naturligvis ikke være uberørte af, hvis der sker en momsforhøjelse på 10 procent eller mere. Det er lidt for tidligt, men omkring et par hundrede kroner for en basispris for en uge og noget mere for all inklusive, vil nok ikke være et urealistisk bud for priserne næste år,” siger landechef Gorm Pedersen fra Star Tour.

Og så er det med forbehold for, hvordan priserne ellers udvikler sig i den kommende tid.

”Rejsearrangørerne har for nylig været til et møde i Athen om ferietrafikken og prissætningen næste år. Det er nu, mange kontrakter aftales. Grækerne er også meget opmærksomme på, hvordan det skal gå med konkurrencen med andre lande. Det er vi andre også. Jeg tror i hvert fald ikke, vi skal regne med vækst til næste år til de græske feriemål,” tilføjer han.

Selv skal han inden så længe på ferie ved Vesterhavet. Det danske vejr skræmmer ham ikke. Især ikke når han kan læne sig tilbage i bevidstheden om, at Star Tour er på vej mod en rekordsommer i forhold til den hidtil bedste for to år siden. Nok primært på grund af det danske sommervejr i år.

Sidste år taler man helst ikke om i charterbranchen. Det var en af de dårligste i mange år. Til gengæld skinnede solen i 22-25 graders varme de tre sidste uger i juli.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz