Finland godkender salg af Flybe Nordic

flybe-atr72-aircraft-courtesy-flybeDe finske myndigheder har givet grønt lys til StaffPoint Holding og G.W. Sohlberg (GWS) til at købe Flybe’s 60% aktier i Flybe Nordic.

Flybe Nordic, der er moderselskab for Finnairs regionale selskab Flybe Finland, blev etableret som et joint venture mellem Finnair med 40% og Flybe med 60% af aktierne i 2011. Flybe trækker sig fra samarbejdet på grund af dårlige resultater.

De finske selskaber StaffPoint Holding og GWS er nu godkendt til at overtage Flybe’s aktier for 1 Euro og handelen ventes afsluttet i løbet af februar.

Når handelen er på plads vil StaffPoint eje 45% af joint venture, Finnair vil have 40% og GWS de resterende 15%. Partnerne arbejder på en ny forretningsplan, som formentlig vil rumme en navneændring.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.