Bali er en af de nyere destinationer hos Atlantis Rejser. PR-foto.

Flere destinationer gav stor vækst

Danske Atlantis Rejser har haft succes med at øge antallet af destinationer. Det gav sidste år 115 procent flere gæster, mange med rutefly; største rejsemål er dog fortsat Egypten.

Atlantis Rejser, der i 2017 vandt Danish Travel Award-prisen som bedste charterrejsebureau, havde sidste år størst procentmæssige vækst blandt medlemmerne af Rejsearrangører i Danmark – charterselskabernes brancheforening. RID-medlemmerne sender både deres gæster med charter- og rutefly.

Klik for stort format. Ibrahim Ramadan ved Danish Travel Awards i 2017 i Cirkusbygningen i København, hvor Atlantis Rejser vandt prisen som bedste charterrejsebureau. Foto: Michael Stub.

Det danske rejsebureau, der i år har 25 års jubilæum, nåede i 2018 op på 8. pladsen blandt RID’s medlemmer. I alt blev det til 32.765 Atlantis-gæster mod 15.483 i 2017 – en stigning på 115 procent.

Atlantis Rejser er gennem årene navnlig blevet stor ved at sende gæster til Egypten, blandt andet Sharm el Sheikh, Hurghada og i perioder også Luxor.

Men urolighederne i Egypten betød at destinationen havde det røde kort fra Udenrigsministeriet i 18 måneder, hvor blandt andet Atlantis Rejser måtte udvide på andre eksisterende andre rejsemål eller åbne på nye.

I år forventer Atlantis Rejsers administrerende direktør og ejer, Ibrahim Ramadan, at 80 procent af bureauets gæster skal til Egypten – resten til andre destinationer.

Blandt det efterhånden brede udbud hos Atlantis er emiraterne Abu Dhabi, Dubai og Ras al Khaimah, længere væk for eksempel Bali, Thailand, Maldiverne og Seychellerne og tættere på Danmark blandt andet Grækenland, Jordan og Marokko

Også mange med rutefly
Om årsagen til Atlantis Rejsers store vækst sidste år siger Ibrahim Ramadan til STANDBY.dk: ”Jamen, hovedårsagen er selvfølgelig er der atter blev åbnet for rejser til Egypten, vores største rejsemål. Egypten er på vej tilbage til niveau som før de politiske uroligheder, der fik Udenrigsministeriet til at give landet det røde kort.
Vi flyver charter fra Københavns Lufthavn til Sharm el Sheikh og Hurghada med primært Norwegian, suppleret med Danish Air Transport.”

Men, fortsætter Ibrahim Ramadan, så har Atlantis Rejser også fået mange andre rejsemål, ikke kun med charterfly, men også med rutefly. Vi tilbyder individuelle rejser til for eksempel Bali og Thailand, hvor vores gæster rejser med Emirates, Singapore Airlines, Thai Airways, Qatar Airways og Cathay Pacific.

”Vi har valgt at øge antallet af rejsemål og dermed sprede os over flere destinationer. Vi er kommet igennem nogle hårde år med lukningen til Egypten, nu går det klart bedre for og jeg håber kommer ud af 2019 med overskud,” siger Ibrahim Ramadan.

Relaterede artikler:

Charterrekord trods dansk hedebølge

Ørkenemirat får repræsentation i Norden

Borgerservice opdaterer rejsevejledninger