Flere rejser med LOT

LOT-Polish-Airlines-Dreamliner-i-Københavns-Lufthavn-800x379I januar havde LOT 17% – og i februar 24% flere passagerer end i de tilsvarende måneder sidste år. Resultaterne hænger sammen med flyselskabets nye rutenet med 13 nye destinationer – herunder Tokyo.

“Det er et klart bevis på, at vi er lykkedes med at imødekomme kundeønskerne. Vi kan også konstatere, at der ikke kun er tale om faste kunder, men også mange, som hidtil ikke har benyttet sig af LOTs ruter. Både polske og udenlandske kunder benytter i stigende omfang Warszawa som transfer lufthavn, hvor de tidligere valgte andre store, men overfyldte lufthavne”, siger Adrian Kubicki, kommunikationsdirektør i LOT.

I januar åbnede LOT den længe ventede rute direkte fra Warszawa til Tokyo, men også ruter til et udvalg af europæiske lufthavne som Barcelona, Venedig, Zürich, Düsseldorf, Yerevan, Zagreb og Beograd. I de første dage af marts åbnedes desuden ruter til Luxembourg, Ljubljana, Athen og Kharkiv og i slutningen af marts tilføjes Kosice, Cluj Napoca, Nice og Beirut.

I forsommeren åbner LOT ferieruter til Split fra 30. april og Zadar fra 1. maj.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.