Første udlandsrejse går til Sverige

Tommy og Annisette på Kullen.

Tommy og Annisette på Kullen.

TURISME: Annisette og Tommy fra Langeland tog på deres livs første udlandsrejse. Nu kan de opleves på YouTube som del af en svensk marketingkampagne.

De fleste danskere har været på en eller flere udlandsrejser. Men det midaldrende ægtepar Annisette og Tommy fra Sydlangeland har aldrig nogensinde været ude at rejse – lige bortset fra en tur over den dansk-tyske grænse for at handle.

Men nu har Annisette og Tommy fået hovedrollen i en marketingkampagne for VisitSweden, der har inviteret parret til Sverige. Det er der kommet en række korte rejseprogrammer ud af, hvor man følger parrets oplevelser på ferien i det sydlige Sverige.

De prøver blandt andet kræfter med rappelling på Kullen, riverrafting i Blekinge, muslingsafari i Vestsverige og oplever forlystelsesparken Liseberg i Göteborg.

”Vores nye rejseprogram i miniformat giver inspiration til, hvilke oplevelser Sverige byder på, og det er Tommys og Annisettes autentiske oplevelser og deres helt umiddelbare reaktion på Sverige, vi får i programmerne. Det er både sjovt og grænseoverskridende for dem og for os som seere”, siger Anna Kron Boysen, PR-manager i VisitSweden.

I løbet af de næste uger vil seks rejseprogrammer i miniformat blive publiceret på VisitSwedens YouTube-kanal. Se den første film her: http://bit.ly/28MZEru