For sent aflyst lejrskole kostede 100.000 kr.

pragREJSEBUREAU: Først dagen før afgang aflyste skole fra Silkeborg under lærer-lockouten lejrskole til Prag, arrangeret af velrenommeret dansk rejsebureau. Det gav vred kommentar fra skolelærer – men rejsebureauets direktør siger, at det ikke er noget at komme efter.

Kornmod Realskole i Silkeborg havde planlagt lejrskole med bus til Prag i perioden med lockout mod skolelærerne. Men først dagen før den planlagte busafrejse meddelte Kornmod Realskole, at de måtte aflyse lejrskolen. Det skete via vagttelefon hos Team Benns, der havde arrangeret rejsen.

”Ved at kontakte vores vagttelefon dagen før den planlage afrejse kan Kornmod Realskole ikke få refunderet vores udgifter til busselskab og hotel i Prag. Jeg ved godt, at en skolelærer er sur, men skolens inspektør er glad for samarbejdet med os”, siger adm. direktør for Team Benns, Allan Qvist, til standby.dk og tilføjer: ”Vi kunne kun refundere 3.000 kr. til skolen, som blev sparet på buschaufførernes diæter, ellers har vi ingen indtægter på rejsen.”

Han tilføjer: ”Det er super surt, at lejrskolen ikke blev gennemført, men man kan ikke afbestille en rejse dagen før planmæssig afgang, hvor der bl.a. er booket bus og hotel. Team Benns har ikke tjent penge på denne rejse, men kun haft ekstra arbejdsopgaver.”

Skolelærer Lars-Christian Hansen fra Kornmod Realskole i Silkeborg skrev bl.a. i kommentar om den aflyste rejse på takeoff.dk:

”Dejligt at vi igen kan komme på lejrskole. Men det er dog med en bitter smag i munden. Vores skole har mistet over 100.000 kr. til Team Benns, da vores lejrskole lå i lockout perioden. Efterfølgende har vi forsøgt at få en del af pengene tilbage pga., at vi ikke kom af sted, men det har været næsten umuligt. 3.000 kr. blev det dog til. Vi er uforstående overfor Team Benns beslutning, da der ikke har været udgifter til en bus til Prag, chauffør osv.”