Græsk ferieø får comeback

KosEn stigning på 68% i danske turister på fire år, det er situationen på Kos, der efter disse år fremstår som et af de mest attraktive græske rejsemål.

Efter at være udtjent af ungdomsfester i 90’erne havde rejsebureauerne opgivet øen. I starten af 00’erne tog næsten ingen danskere til Kos, men nu har Kos skiftet ham og er tilbage som populær dansk feriedestination. Tal fra Trafikstyrelsen viser, at 21.000 danske turister i år vil tage til den lille græske ø. Det er en stigning på 68% på fire år.

Ifølge Star Tour er det især investeringer i hoteller og i nye ferieområder, der driver udviklingen i en ny retning: ”Man kan jo kun holde fester i en periode, før der kommer tømmermænd. Derfor tog man for 10 år siden en beslutning på Kos om at renovere turistområderne, så øen nu er meget attraktiv for familier og par”, siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour.

Star Tour har tre fly om ugen til Kos, hvilket er en stigning på 60% i forhold til sidste år. De aktive check’er ind på Magic Life-hoteller, familierne tager plads på Blue Village, og endelig er der Blue Star-hoteller til alle andre.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.