Græsk løsning giver ro hos rejsebureauer

1

???????????????????????????

TURISME: Efter EU og Grækenland i går blev enige om en ny lånepakke og vilkårene for tilbagebetaling, letter bekymringerne hos bl.a. danske charterrejsebureauer og deres kunder forud for rejser til det græske.

Danskere med billet til det græske kan tage den mere med ro efter mandagens resultat på topmødet i Bruxelles, lyder vurderingen fra Danmarks næststørste charterrejsebureau, Star Tour, der i år forventer at sende 70.000 gæster til det græske øhav.

”Aftalen mellem EU og Grækenland betyder formentlig, at danske rejsende nu ikke længere skal læse så mange spekulationer om deres ferie bliver berørt. Grækerne har spillet højt spil med bl.a. turismen som indsats, men nu kan vi vist ånde lettet op,” siger Nikolai Johnsen, pressechef for Star Tour i Danmark.

I alt forventer Star Tour omkring 265.000 danske rejsende til Grækenland i år. Star Tour har rejser til bl.a. Kreta og Rhodos.

Star Tour fortsætter med at anbefale, at rejsende til Grækenland medbringer ekstra euro i kontanter samt kreditkort.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "Græsk løsning giver ro hos rejsebureauer"

Notify of
avatar
Jens
Jens

Aftalen er IKKE påplads. Det Græske Parlamentskalførst stemme foreller imod pakken.Det samme skal de forskellige landes Parlamenter.Først dereftereraftalen Plus med den højere moms samt bortfald af de 30% skattelettelse somøerne nød godt af falder bort vil gøre hoteller en del dyrere

wpDiscuz