Hotel Marienlyst får ny ejer

hotel-marienlyst

Efter flere år med millionunderskud investerer den meget diskrete fynske ejendomsinvestor Borris Tangaa Nielsen i det traditionsrige hotel.

Ifølge Frederiksbrog Amts Avis er der godt nyt for landsholdet, der plejer at bo her. Hotel Marienlyst er sammen med en medejer blevet købt ud af den rekonstruktion, det kom under efter stormen i januar, af entreprenøren Borris Tangaa Nielsen gennem selskabet Søndergade Holding, som han ejer.

Han var i forvejen hotellets største panthaver, men har også andre motiver for at investre i hotellet.

“Investor har en stor veneration for hotellet, og det er også baggrunden for, at han har valgt at gå ind med den kapital, der er nødvendig. Der er ingen tvivl om, det er en investering, som er risikofyldt, men til gengæld er rammerne på stedet unikke,” sagde den nyudnævnte bestyrelsesformand advokat Ken Torpe Christoffersen til Frederiksborg Amts Avis på et pressemøde i forbindelse med offentliggørelsen af de nye ejere.

Her blev det nye ledelseshold også præsenteret. det består bla. af hoteldirektør Jesper Olesen, som kommer fra hotelkæden Choice Hotels. Han skal stå for den daglige ledelse og bliver desuden medejer. Salgsdirektør Teddy Kirkegaard og den nye køkkenchef og F&B-manager Daniel Olivencia har bla. været på Skovriderkroen i Charlottenlund.