En ”forpremiere” for Hotel d’Angleterres kommende julebelysning af sin facade – den tændes på fredag. Illustration fra Hotel d’Angleterre.

Hotel tænder Københavns største julebelysning

Danmarks nok fineste 5-stjernede hotel, Hotel d’Angleterre, tænder fredag eftermiddag årets storslåede juleudsmykning – musikken kommer fra Den Kongelige Livgardens Musikkorps.

Hotel d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København har siden 1995 benyttet julen som anledning til at glæde københavnerne og byens gæster med flotte udsmykningen af sin facade – ofte med et tema.

Der kommer også et tema i år, når hotellet i morgen, fredag, klokken 17 tænder årets juleudsmykning.

Men hvad temaet bliver i år, vil PR- og Communication Manager, Signe Thorup, ikke røbe på forhånd. ”Men der bliver ingen ”lysgardiner,” som vi før har brugt – og mens vi sidste år havde et H.C. Andersen-tema på facaden, bliver det også en eventyr-inspireret julefacade i år – men ikke af H.C. Andersen,” siger Signe Thorup til STANDBY.dk

Traditionen tro, vil d’Angleterre igen i år lyse op på Kongens Nytorv i den skønne juletid med en eventyrlig julefacade. I år bliver facaden prydet af et juleeventyr, men hvilket ved vi først på fredag klokken 17,” lyder det fra det fornemme hotel som tilføjer:

Afsløringen akkompagneres af Den Kongelige Livgardens Musikkorps, der spiller vinter – og julemelodier både før og efter afsløringen. I øvrigt kan man følge med i juleeventyret på d’Angleterres sociale medier.

Atter på fin liste
Forleden fik Hotel d’Angleterre en lille julegave på forskud. Det skete da det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveler offentliggjorde sin årlige liste, ”Readers’ Choice Awards.”

Listen over Nordeuropas 15 bedste hoteller havde kun to fra Danmark – begge fra København, udover d’Angleterre også Hotel Sanders.

Hotel d’Angleterre har 92 værelser og suiter – de største kundegrupper er fra USA, Storbritannien og Skandinavien. Hotellets dyreste suite er Royal Suite, der kan fås i flere størrelser – fra 150 kvadratmeter, 250 og op til 400 kvadratmeter. Sidstnævnte udgøres af tre sammenhængende suiter.

Relaterede artikler:

Kun 2 danske hoteller på fornem liste

Millioninvestering giver hotel nye kunder

D’Angleterre anbefaler Klunkehjemmet