Efter tre år stopper Michael Hansen som salgschef for SAS i Danmark for at blive salgsdirektør for den store danske Comwell-kæde af hoteller og konferencecentre.

Hotelkæde henter ny salgsdirektør hos SAS

Michael Hansen, der i over tre år har været salgschef for SAS i Danmark, stopper med udgangen af juli for at blive ny salgsdirektør for stor dansk hotelkæde.

Efter tre et halvt år som salgschef for SAS i Danmark, bliver 46-årige Michael Hansen fra 5. august ny salgsdirektør i danske Comwell Hotels, hvor han skal stå i spidsen for kædens salg i Danmark og Sverige.

Hos SAS i Danmark har Michael Hansen haft overordnet ansvar for salget på det danske marked, herunder arbejdet med flyselskabets største erhvervskunder og rejsebureauer. Ligeledes har han erfaring fra den finansielle sektor efter en årrække i forsikringsbranchen. Michael Hansen er også i bestyrelsen i krydstogtsamarbejdet Cruise Copenhagen.

Michael Hansen siger om sit nye job hos Comwell Hotels, som han er blevet headhuntet til: ”Jeg kender Comwell Hotels som et yderst velrenommeret varemærke, værdsat for deres en høj standard. Så jeg glæder mig til at være med til at videreudvikle det gode produkt og til samarbejdet med medarbejderne i salg og resten af koncernen såvel som Comwells mange kunder.”

Træder ind i direktionen
Som salgsdirektør i Comwell skal Michael Hansen blandt andet videreudvikle og implementere nye salgstiltag, der skal være med til at sikre Comwell en stærkere profil, en større andel af markedet og en voksende omsætning.

“Jeg kommer fra en stor organisation i SAS til en noget mindre organisation i Comwell, og det giver flere muligheder at agere på. For mig bliver det spændende at træde ind i direktionen og være med til at arbejde op imod bestyrelsen og dermed få indsigt i de overordnede strategiske valg, der skal være for virksomheden,” forklarer Michael Hansen til STANDBY.dk.

Michael Hansen er cand.merc. i jura fra Copenhagen Business School. I sit nye job som salgsdirektør hos Comwell indgår han i såvel koncernledelsen som direktionen hos Comwell, der har Peter Schelde som koncernchef.

Hos Comwell afløser Michael Hansen den hidtidige salgsdirektør Henrik Hjorth, der tidligere på året blev strategidirektør i en nyoprettet stilling efter at have været salgsdirektør siden 2002.

Kom fra forsikringsselskab
Hos SAS afløste Michael Hansen i februar 2016 Mette Krath, der var stoppet som salgschef for SAS i Danmark. Mette Krath var i alt 16 år i SAS, men forlod efter lidt over et halvt års tid jobbet som salgschef i oktober 2015 for at blive storkundechef i Danica Pension under Danske Bank-koncernen.

Michael Hansen kom til SAS fra stilling som chef for partnersalg hos forsikringsselskabet Bupa Global. Hos fik hos SAS ansvaret for salgsteam af fem medarbejdere, der blandt andet arbejdede med salg til 5.800 store og mellemstore danske virksomheder med omkring 1,6 millioner årlige flyrejser. Desuden har teamet ansvar for SAS’ salg til danske organisationer samt rejsebureauer.

“Jeg vil gerne understrege, at der ikke er tale om fravalg af SAS, der har været et fantastisk sted at være. SAS har et fantastisk brand, og vi har været gennem en kæmpe forandring med digitalisering, produktudviking, nye ruter, bestilling af nye fly og meget mere. De erfaringer kan jeg tage med i mit nye job,” lyder det fra den kommende salgsdirektør.

50 år med Comwell
Comwell, der i år fejrer 50 års jubilæum, driver 14 hoteller og konferencecentre i Danmark og to hoteller i Sverige samt Centralværkstedet og Smedien i Aarhus. Desuden samarbejder koncernen med BC (Bella Center) Hospitality Group om Comwell Conference Center Copenhagen.

Til august næste år åbner Comwell sit næste hotel i Danmark – kædens første i København og Comwell hidtil største i Danmark. Comwell Copenhagen Portside i Københavns Nordhavn får 484 værelser og suiter. Det i dag største Comwell-hotel er Comwell Aarhus med 240 værelser.

Relaterede artikler:

Comwell skal have ny salgsdirektør

Her er favoritterne hos de danske mødeplanlæggere

Dansk hotelkæde på vej med 800 nye værelser