First Hotels består af lidt under 100 hoteller i Danmark, Sverige, Norge og Spanien, her et af de syv danske medlemmer, First Hotel i Kolding. Arkivfoto.

Hotelkæde udvider bonusprogram

First Hotels har forstærket sit bonusprogram med FirstCoins, der skal give medlemmerne flere fordele.

Bonusprogrammer bliver stadig vigtigere for hotellerne og regnes som et af deres bedste hjælpemidler i konkurrencen mod søgemaskiner, andre hotelkæder og alternative overnatningssteder som Airhelp.

Derfor har norske First Hotels netop søsat, hvad kæden mener er hotelbranchens mest transparente og brugervenlige loyalitetsprogram. Det sker ved at relancerer First Hotels loyalitetsprogram ”First Member” med tilføjelsen First Coins.

”Mange bonusprogrammer gør det svært for medlemmerne at bruge sine point – enten ved at de ikke kan bruge dem på den ønskede overnatning eller at de optjente bonuspoint forsvinder for eksempel et år efter de er optjent,” siger Ina Karine Hesle, Director Loyalty & Partner Marketing i First Hotels, og tilføjer:
”Sådan skal vi ikke have det i First Hotels. Vi ønsker at belønne loyale kunder ved at gøre programmet så transparent og brugervenligt som muligt.”

Ina Karine Hesle, Director Loyalty & Partner Marketing i First Hotels

Hotelkæden indfører derfor ”FirstCoins”, hvor hver ”coin” svarer til en norsk krone – en rabat, kunden øjeblikkeligt kan bruge på næste booking. Det er også muligt at gemme bonussen til en senere anledning. Medlemmerne kan således bruge deres FirstCoins i det år, de er optjent, samt tre år frem i tiden.

”Tiden, hvor man ikke kan bruge sine point i travle perioder, er også forbi,” siger Ina Karine Hesle og tilføjer:
”FirstCoins bruger vores loyalitetsmedlemmer når det passer dem – uafhængigt af sæson, hotelbelægning eller destination med et First Hotel. I tillæg indfører vi flere medlemsfordele i programmet, eksempelvis at medlemmerne optjener 50 FirstCoins første gang de bor på et First-hotel, de ikke har boet på før. FirstCoins kan også bruges til alle køb på hotellet som opgraderinger, måltider, roomservice og lignende.”

Fokus på bedre teknologi
Lanceringen af det nye medlemsprogram er en del af First Hotels’ teknologiske løft. Alle kernesystemer byttes ud, og hotelkæden satser på bedre teknologi som skal komme både kunden og organisationen til gode.

Det sker ved at indgå samarbejde med TravelClick, en platform, der muliggør teknologisk innovation med fokus på medlemmerne i loyalitetsprogrammet.

”TravelClick tilbyder en færdig løsning for både CRS- og CRM-programmer. Vi leverer en komplet teknologisk løsning, mens kunden kun skal koncentrere sig om indholdet og tilbuddet,” siger Shayne Paddock, VP for Produktudvikling og Innovation i TravelClick.

Relaterede artikler:

Hotelkæde vil være dobbelt så stor

Forretningsrejsende foretrækker bonuspoint frem for sikkerhed

Bonusfreaks lejer bil for få at billige point hos SAS

Kritik af Scandics nye bonusprogram

x

Læs Også

Millionbøde til Booking.com i Sverige

Søgemaskinen har i Sverige udsigt til bøde på 35 millioner kroner for sine prisklausuler overfor hoteller. Horesta forventer samme tiltag fra de danske myndigheder.

Hotelkæde klar med ny direktør

Næste år åbner københavnske Brøchner Hotels for første gang uden for hovedstaden – det bliver et såkaldt boutique-hostel i det centrale Aarhus med forventede 150.000 årlige overnatninger. Direktøren er nu fundet.

EU stiller nye krav til Airbnb

EU-Kommissionen har givet Airbnb til udgangen af august til at svare på nye forbrugerklager over vildledende forretningsmetoder. Horesta tilfreds med skærpet EU-holdning.

Kæde af luksushoteller bliver lidt større

Small Luxury Hotels of the World har den sidste måneds tid fået nye medlemmer i England, Frankrig, Kina og USA af den eksklusive klub. Der er kun to SLH-hoteller i Danmark.

Lavpriskæde får nyt hotel ved København

Den danske lavpriskæde Zleep skal have nyt hotel med nyt koncept med hotellejligheder. Hotellet med 112 værelser åbner i 2020. Kæden har netop ansat salgsdirektør.

Nyt hotel får bydelens fotos på værelserne

I september åbner Scandic et af sine mere unikke nye hoteller, Kødbyen på Vesterbro i København. De 370 værelser skal blandt andet udsmykkes med flotte fotos fra kvarterets beboere.