De fire direktører for Arp-Hansen gruppens Wakeup-hoteller, fra venstre Lars Pallisgaard fra Wakeup III i København, Niels Pallesen fra hotellet i Aarhus, Christel Damm fra Wakeup i Borgergade og Lars Grambo fra Wakeup I. Foto: Henrik Baumgarten.

I spidsen for 2.180 hotelværelser

Københavns største hotelkæde fejrede onsdag åbningen af sit nyeste 2-stjernede Wakeup-hotel. De 4 Wakeup-hoteller kommer op på 2.180 værelser – over 40 procent af gruppens kapacitet.

Der var tæt på 200 tilmeldte samarbejdspartnere, firmakunder, incoming- og rejsebureauer, da der onsdag var sammenkomst for Arp-Hansen Hotel Groups nyeste Wakeup-hotel i København. Det ligger i Bernstorffsgade overfor Marriott-hotellet og får det kommende store Scandic Spektrum-hotel som nabo, når det åbner i 2021.

De mange deltagere kunne lade sig imponere over den fantastiske udsigt fra den øverste 10. etage på Wakeup III-hotellet i Bernstorffsgade – etagen bruges kun som morgenmadsrestaurant, men kan også benyttes til særlige funktioner.

Udover at mingle med kolleger fra rejsebranchen kunne der også hilses på næsten alle direktørerne fra de 13 Arp-Hansen-hoteller samt hovedparten af koncernledelsen.

Lavprisruter gav grobund
Det tostjernede Wakeup-koncept er blevet en klar succes siden det første af de nu tre Wakeup-hoteller i København åbnede i 2009 med 510 værelser – som nabo til Arp-Hansens i dag værelsesmæssigt største hotel, Tivoli Hotel & Congress Center, der har 679 værelser.

Det er blandt andet de mange lavprisruter til Københavns Lufthavn, der har været med til at skabe grobunden for de tre Wakeup-hoteller; god indkvartering til billige penge.

Ved sammenkomsten onsdag kunne STANDBY.dk for første gang tage foto af de fire Wakeup-direktører:

Lars Pallisgaard åbnede det første og siden det andet Wakeup i København – og er nu i spidsen for det tredje. Lars Grambo står i dag i spidsen for Arp-Hansens første Wakeup, det ved Tivoli Hotel & Congress Center, mens Christel Damm er chef for Wakeup i Borgergade ved Kongens Nytorv, der åbnede i 2014 – og Niels Pallesen leder Wakeup i Aarhus.

Mens det første Wakeup-hotel i København har 510 værelser og hotellet i Aarhus 315 værelser – er Wakeup i Borgergade og det nye Wakeup III i København ikke fuldt udbygget.

Det nye Wakeup i København åbnede i midten af oktober – til at begynde med er alle 342 værelser på de ni etager klar samt morgenmadsrestauranten på 10. sal. De resterende værelser, der bygges i en fem etager høj vinge ved siden af hotellet, er klar til marts næste år. Dermed har hotellet 585 værelser.

Næste projekt hos Arp-Hansen er Wakeup i Borgergade, det har i dag 498 værelser, men skal udvides med 272 værelser, så det i 2020 kommer op på 770. Når udbygningen til over 400 millioner kroner er færdig bliver Borgergade det største hotel hos Arp-Hansen.

Og med Wakeup i Bernstorffsgade og dets 585 værelser, vil samtlige Wakeup-værelserne udgøre over 40 procent af Arp-Hansens totale antal hotelværelser. Når alle værelserne på det nye Wakeup III er i brug til marts næste år råder Arp-Hansen på sine 13 hoteller over 4.350 værelser – heraf er de cirka 2.000 på de fire Wakeup-hoteller. Hertil kommer så de yderligere 272 værelser i Borgergade, når de er klar i 2020.

I alt har Arp-Hansen over en million overnattende hotelgæster om året og omsatte i sidste regnskabsår for 1,2 milliarder kroner, hvilket gav et overskud på 286 millioner kroner.

Relaterede artikler:

Københavns nyeste hotel godt fra start

‘Vi skal undgå priskrig, men jeg er ikke skræmt’

Nyt rekordår for Københavns største hotelgruppe

Ny koncerndirektør i Københavns største hotelgruppe