IAG vil købe 33 nye Airbus

iberia-a330-new-logo-courtesy-ibIAG konverterer nogle af sine optioner på Airbus A320, A330 og A350. De sidste forhandlinger er i gang og købet offentliggøres i ugens løb.

Den nye flyordre omfatter 20 Airbus A320neo og otte Airbus A350, som skal erstatte ældre fly. Begge ordrer er konverteringer af optioner fra 2013.

Hertil kommer en ordre på fem Airbus A330ceo, der skal anvendes af Iberia i forbindelse med selskabets udvidelse af langdistanceruterne. De fem fly er konverteringer af optioner fra 2014.

Samtidig oplyser Airbus, at man vil levere 15 Airbus A350 i år og vil forøge produktionen til mere end det dobbelte i 2016. Yderligere regner flyproducenten med at nå break even med hensyn til Airbus A380 allerede i år, selv om man leverer færre end de 30 planlagte fly.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.