Iberia får premium economy klasse

Spanske Iberia har præsenteret sin første Airbus A340-600 indrettet med nyt premium economy afsnit for agenter, storkunder og medier.

Iberia Maintenance vil installere de nye sæder i de eksisterende langdistancefly, mens de nye Airbus A350, som selskabet har bestilt vil være udrustet med dem fra fabrikken. Til sommer vil Iberia råde over fem A340-600 med den nye konfiguration.

Premium economy vil fra maj være til rådighed på ruterne til Chicago, New York og Bogota. I juni på ruterne til Mexico, i juli på ruten til Miami og i august på fly til Boston.

I sommeren 2018 vil klassen være til rådighed på alle Iberias langruter med flytyperne A340-600, A330-300 og de nye A350, der leveres fra 2018.

Premium economy byder på 20% mere benplads, bredere sæder og justerbare fodhvilere og nakkestøtter. Der bliver større skærme og stik til PC. Der er særlig menu og velkomstdrinks og adgang til to kufferter.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.