Iberia genoptager rute til Puerto Rico

iberia 330Med start den 15. maj vil Iberia flyve fra Madrid til San Juan tre gange om ugen på mandage, onsdage og søndage med en fartplan, der gør det muligt at benytte afgangen videre fra Iberias 52 destinationer i Europa.

Ruten betjenes af Iberias nye Airbus A330-200, som er indrettet med 19 nydesignede businesssæder og 269 sæder på economy.

Businesssæderne kan slås ned til to meter lange flat beds og har alle direkte adgang til midtergangene.

Luis Gallego, Iberias CEO: “Da vi standsede flyvningerne til Puerto Rico for næsten tre år siden,, lovede vi at denoptage dem, når det ville være muligt at gøre dem økonomisk stabile – og det er sket nu. Alle de omlægninger, der er gennemført de seneste måneder har gjort det muligt for os desuden at åbne fem nye destinationer i Latinamerika – Havanna, Cali, Medellin, Montevideo og Santo Domingo”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.