Ingen bagage med fly på grund af modvind

2

Malaysia AirlinesLUFTFART: Utraditionel meddelelse til passagerer, som skal med Malaysia Airlines fra Kuala Lumpur til Europa indtil videre.

Flyselskaberne har gennem tiderne haft mange problemer med at få bagagen med samme fly som passagererne. I H.C. Andersens eventyr ”Den flyvende kuffert” var der dog ingen problemer.

Det er der imidlertid indtil videre for Malaysia Airways fly fra Kuala Lumpur til London (undtagen med A380), Paris og Amsterdam. Selskabet oplyser, at der på denne tid af året blæser en kraftig modvind, hvorfor det er nødvendigt med mere brændstof. ”Vi har valgt at prioritere sikkerheden”, fastslår Malaysia Airlines.

Derfor vil der ikke blive medtaget fragt i lastrummet af nogen art. Der kan indskrives bagage, men det bliver sendt med et senere fly. Passagererne må kun medtage håndbagage op til 7 kilo i kabinen på economy class og 2x 7 kilo på business class.

Der må ligge andet end modvind bag en sådan beslutning, siger branchens eksperter med undren.

Malaysia Airlines vil løbende vurdere situationen til den igen er normal, hedder det på selskabets webside.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Ingen bagage med fly på grund af modvind"

Notify of
avatar
Mikael
Mikael

I normale selskaber underbooker man, så de folk, der så flyver, stadig kan have baggage med. Man kan ikke sende folk fra tropiske Malaysia til iskolde Europa om vinteren uden vintertøj. Man løser måske problemet på kort sigt, men man skader sig brand, der i forvejen lider.

Kenneth
Kenneth

Sælg dig lidt færre siddepladser, og lad dem der kommer med også få deres bagage med.

Må da være en billigere løsning, og til mindre gene for alle parter!

wpDiscuz