Kåret til årets start-up

Fra venstre sales manager, Matilde Andersen, CEO og grundlægger Mikael Nilsson og business development manager, Bjarke Finlov. Alle tre fra November First ved overækkelsen af prisen for bedste start-up ved EY Entrepreneur of the Year 2017.

TECH: Vinderen i EY Entrepreneur of the Year i kategorien start-up gør det billigere for virksomheder at foretage internationale betalinger. Juryen vurderer, at der er stort internationalt potentiale.

EY Entrepreneur of the Year har endnu engang kåret otte vindere ved et stort arrangement med 800 gæster i Forum i København.

Blandt vinderne var November First, der blev kåret til årets start-up. Virksomheden, der gør det billigere at fortage internationale betalinger uden, at det er nødvendigt at skifte bank, har på ganske kort tid fået godt fat i det danske marked.

“Begejstringen internt er helt enorm, og vi har allerede fået henvendelser på baggrund af kåringen,” fortæller Bjarke Finlov, der er business development manager i November First.

Gået bedre end forventet
November First har en del kunder inden for rejsebranchen, der bruger virksomheden primært til oversøiske valutahandler, men også til handler i Europa.

“Vi har selvfølgelig gjort vores bedste, men det er gået bedre, end vi havde troet. Vi vil også fortsat gerne forbedre vores løsninger, og næste år starter vi op i både Østrig og Norge,” fortæller Bjarke Finlov.

Netop muligheden for at komme ud over Danmarks grænser, var en af de ting, juryen lagde vægt på ved kåringen. I begrundelsen lød det blandt andet:

Innovativ og eksperimenterende
“Juryen hæfter sig ved virksomhedens erfarne ledelse med flere iværksætter-succeser bag sig, samt at November First hurtigt har etableret en professionel bestyrelse. Der er tale om en virksomhed, som ikke er bange for at være eksperimenterende og innovativ i sin tilgang til at skabe vækst – det er faktisk noget, de gør en dyd ud af,” siger Per Frandsen, Assistant Director i EY og ansvarlig for start-up kategorien i EY Entrepreneur Of The Year.

”November First er born global og er lykkedes med at indgå stærke partnerskaber, der har sikret både legitimitet og international udrulning. Den regulative side er der styr på, og samtidig er en godkendelse fra Finanstilsynet på plads, hvilket er en vigtig milepæl.”

EY Entrepreneur of the Year har eksisteret siden 1997 og har som samarbejdspartnere Jyske Bank, Mercedes Benz, Dansk Industri, Vækstfonden, Connect Denmark og Berlingske Business.

Blandt de tidligere vindere er blandt andet Dyrberg Kern A/S, Haldor Topsøe og i 2016 Micro Matic A/S. I år blev det Aller Aqua A/S, som producerer fiskefoder, der blev kåret som Danmarks bedste vækstvirksomhed og repræsenterer Danmark i EY World Entrepreneur of the Year i Monaco i juni 2018.

Relaterede artikler:

AirPlus øger betalingsmuligheder

En tidligt bestilt ferierejse kan blive både dyrere og billigere

Nyt koncept kan give rejsearrangør gratis ferie

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.