Micky Maceiras skifter fra salgsafdelingen hos Norwegian i Danmark til en ny salgsafdeling, hos Booking.com - foto: STANDBY.dk

Kendt salgsprofil siger farvel hos Norwegian

Næste måned udskiftes det nuværende job som ansvarlig for firmakunder hos flyselskabet i Danmark – det nye job vil også give masser af kontakt med rejsebranchen.

42-årige Micky Maceiras siger efter syv år farvel og mange tak for tiden hos Norwegian i Danmark, hvor han har titel af Sales Executive Corporate. 16. april tiltræder han sit nye job hos Booking.com som Key Account Manager – TMC (Travel Management Companies – erhvervsrejsebureauer, red)

Micky Maceiras kom til Norwegian efter fire år hos Albatros Travel – inden da havde han været ni år hos daværende Star Tour (i dag TUI), blandt andet som guide.

I en mail til sine samarbejdspartnere gennem tiden hos Norwegian skriver Micky Maceiras blandt andet:

”Det har været en fantastisk, lærerig rejse som jeg virkelig har sat pris på. Jeg vil sige mange tak for et godt og værdsat samarbejde igennem årene… Den 16. april starter jeg i en nordisk rolle som Key Account Manager – TMC’s hos Booking.com og glæder mig til at møde mine nye kolleger og tage fat på nye og spændende udfordringer. En stor tak til Norwegian og mine kolleger for nogle fantastiske år. Jeg ønsker både selskabet og mine kolleger det bedste fremover.”

”Micky har gjort det supergodt i Norwegian – han har bestemt aftjent sin værnepligt hos os, og vi ønsker ham alt det bedste i hans nye job,” siger Frank Nordbjerg Olesen, salgschef hos Norwegian i Danmark.

Henvendelsen kom fra Booking.com
Micky Maceiras, hvis forældre er fra henholdsvis Danmark og Spanien, hedder egentlig Juan Miguel Maceiras. Torsdag sagde han til STANDBY.dk:
”Jeg kom til Norwegian, som dengang var et mindre flyselskab på det danske marked, og har gennem årene set det blive stadig større og stadig mere anerkendt. Jeg havde ingen planer om at forlade Norwegian, men blev for nogle måneder siden kontaktet af Booking.com’s afdeling her i Danmark. Her skulle jeg mærke efter i mig selv, om jeg var klar til at forlade Norwegian. Men da jeg er meget interesseret i teknik, var dette en ny og spændende mulighed.”

Hos Booking.com bliver Micky Maceiras i den nyoprettede stilling i Danmark medansvarlig for søgemaskinens kontakt til firmakunder og erhvervsrejsebureauer. Han skal blandt andet søge at få den enorme mængde hoteltilbud på Booking.com ind som firmakunder og erhvervsrejsebureauers udbud af hoteller ved firmarejser.

Relaterede artikler:

Sætter pris på flyselskaber

Minister vil undersøge bookingportaler

Bookingmaskines moderselskab skifter navn

x

Læs Også

Kendt salgschef tilbage hos Radisson

Sidste år stoppede Casper Bock som salgschef for stort Radisson-hotel i Danmark for at stå i spidsen for salget i dansk iværksættervirksomhed – nu er han tilbage hos Radisson som salgsdirektør på et andet hotel.

Best Western får ny marketingchef i Skandinavien

Medlemsorganisationen Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien, der bare i Danmark, Norge og Sverige omfatter 140 privatejede hoteller, har fået ny chef for marketing.

Farvel til lufthavn – ikke til bestyrelser

Den administrerende direktør for Danmarks næststørste lufthavn stopper. Fremover vil han have konsulentfirma og beholde bestyrelsesposter i blandt andet VisitDenmark og formandskabet i Rejsegarantifonden.

Formandsskifte i kendt turistforening

Den nuværende formand for ANTOR, de udenlandske statslige turistorganisationer i Danmark, træder tilbage – foreningen er klar med hans afløser.

Kendt informationschef trapper ned

I dag runder informationschef for Spies og Thomas Cook Airlines, Torben Andersen, de 65 år – og bruger anledningen til at begynde klaringen for sine afløsere.

Farvel til kendt hotelchef i stor hotelkæde

Regionsdirektøren for tre First-hoteller i København er stoppet. Afløseren er på plads og er hentet fra et københavnsk hotel.