Micky Maceiras skifter fra salgsafdelingen hos Norwegian i Danmark til en ny salgsafdeling, hos Booking.com - foto: STANDBY.dk

Kendt salgsprofil siger farvel hos Norwegian

Næste måned udskiftes det nuværende job som ansvarlig for firmakunder hos flyselskabet i Danmark – det nye job vil også give masser af kontakt med rejsebranchen.

42-årige Micky Maceiras siger efter syv år farvel og mange tak for tiden hos Norwegian i Danmark, hvor han har titel af Sales Executive Corporate. 16. april tiltræder han sit nye job hos Booking.com som Key Account Manager – TMC (Travel Management Companies – erhvervsrejsebureauer, red)

Micky Maceiras kom til Norwegian efter fire år hos Albatros Travel – inden da havde han været ni år hos daværende Star Tour (i dag TUI), blandt andet som guide.

I en mail til sine samarbejdspartnere gennem tiden hos Norwegian skriver Micky Maceiras blandt andet:

”Det har været en fantastisk, lærerig rejse som jeg virkelig har sat pris på. Jeg vil sige mange tak for et godt og værdsat samarbejde igennem årene… Den 16. april starter jeg i en nordisk rolle som Key Account Manager – TMC’s hos Booking.com og glæder mig til at møde mine nye kolleger og tage fat på nye og spændende udfordringer. En stor tak til Norwegian og mine kolleger for nogle fantastiske år. Jeg ønsker både selskabet og mine kolleger det bedste fremover.”

”Micky har gjort det supergodt i Norwegian – han har bestemt aftjent sin værnepligt hos os, og vi ønsker ham alt det bedste i hans nye job,” siger Frank Nordbjerg Olesen, salgschef hos Norwegian i Danmark.

Henvendelsen kom fra Booking.com
Micky Maceiras, hvis forældre er fra henholdsvis Danmark og Spanien, hedder egentlig Juan Miguel Maceiras. Torsdag sagde han til STANDBY.dk:
”Jeg kom til Norwegian, som dengang var et mindre flyselskab på det danske marked, og har gennem årene set det blive stadig større og stadig mere anerkendt. Jeg havde ingen planer om at forlade Norwegian, men blev for nogle måneder siden kontaktet af Booking.com’s afdeling her i Danmark. Her skulle jeg mærke efter i mig selv, om jeg var klar til at forlade Norwegian. Men da jeg er meget interesseret i teknik, var dette en ny og spændende mulighed.”

Hos Booking.com bliver Micky Maceiras i den nyoprettede stilling i Danmark medansvarlig for søgemaskinens kontakt til firmakunder og erhvervsrejsebureauer. Han skal blandt andet søge at få den enorme mængde hoteltilbud på Booking.com ind som firmakunder og erhvervsrejsebureauers udbud af hoteller ved firmarejser.

Relaterede artikler:

Sætter pris på flyselskaber

Minister vil undersøge bookingportaler

Bookingmaskines moderselskab skifter navn

x

Læs Også

Kendt luftfartsprofil lander nyt job

Med en fortid hos SAS, Emirates og senest det græske Star Alliance-medlem Aegean, har Henrik Lund fået nyt job som ansvarlig i Norden for leisuresalg hos Air Canada.

Nyt topjob til dansk hotelprofil

Efter lidt over et år i Cirkusbygningen og med cirka 25 år hos Radisson Blu og First Hotels, skifter Lisbeth Simonsen til den danske lavpriskæde Zleep og nyoprettet stilling som salgsdirektør.

Direktørrokade på hotelkæde

Københavnske Brøchner Hotels flytter direktøren for sit nuværende flagskib, Hotel SP34, til Carlsberg Byen, hvor kæden af boutiquehoteller åbner sit 6. og hidtil største hotel. Den nye direktør for SP34 er et kendt ansigt i hotelbranchen.

Kendt hotelprofil ny direktør på Crowne Plaza

Den nuværende direktør på det store 4-stjernede hotel i Ørestad får nyoprettet chefstilling i BC Hospitality Group. Hun afløses af kendt dansk brancheperson, der har haft topposter hos Hilton.

75 år med Flemming Juul

Flemming Juul – der siden 1995 har skrevet og redigeret Stand By – fylder lørdag 75 år. Den runde fødselsdag benytter han til at sige farvel og tak til læserne.

Hotelkæde klar med direktør

Danske Kølpin Hotels, ejet af den tidligere balletstjerne Alexander Kølpin, udnævner driftsdirektør for kædens foreløbig tre hoteller - herunder et af Københavns nye smarte boutiquehoteller.