Aller Leisure stiller med seks af sine rejsebureauer til weekendens Ferie for Alle – to af dem er i år med for første gang, Let’s do Cruise og Nyhavn Rejser. Illustration: Aller Leisure.

Klar med seks rejsebureauer og 33 rejseforedrag

Til Ferie for Alle stiller Aller Leisure med seks rejsebureauer, 60 ansatte samt gæsteoptræden af kendt influencer. ”Det er meget vigtigt for os at deltage og se nye trends,” siger koncernchefen.

Aller Leisure er i noget nær stærkeste opstilling til weekendens rejsemessen Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning. I de 12 haller er der over 1.000 udstillere, og arrangørerne håber på op mod 60.000 besøgende.

En af de største udstillere i messens to udlandshaller, Hal G og Hal M, er Aller Leisure, der stiller med ikke færre end seks af sine rejsebureauer: Gislev Rejser, Kulturrejser Europa, Let’s do cruise, Nilles Rejser, Nyhavn Rejser og Stjernegaard Rejser, oplyser Aller Leisure.

Mens fire af de seks bureauer tidligere har deltaget i Ferie for Alle, er det i år første gang for Let’s do Cruise og Nyhavn Rejser. De deler en stand, hvor messens gæster blandt andet lørdag kan møde influencer Mie Isaksen og høre om hendes generations-krydstogt, der er blevet til i samarbejde med Royal Caribbean Cruises, Let’s do cruise, Nyhavn Rejser, Gislev Rejser og Stjernegaard Rejser.

60 medarbejdere fra Aller Leisure i Herning
Alt i alt deltager 60 medarbejdere fra Aller Leisure-rejsebureauerne i messen i løbet af weekenden for at svare på spørgsmål fra gæsterne, håndtere købshenvendelser og selv blive inspireret i en branche i konstant udvikling.

Og alle glæder sig, forsikrer Morten Krüger, Aller Leisures koncernchef, der selv tager turen til Herning. Han siger i pressemeddelelsen: ”Det er meget vigtigt for os i Aller Leisure at deltage i Ferie for Alle-messen. Vi elsker at møde vores gæster og formidle alle vores rejser på en anden måde, end vi plejer, siger han og tilføjer:

”Samtidig betyder det meget for os, at vi på Ferie for Alle møder vores kolleger i rejsebranchen, også for at se, hvilke trends der rører sig på tværs.”

Som noget nyt i år har Aller Leisures rejsebureauer desuden en fælles foredragssal (M23), hvor der holdes foredrag på skift fra rejsebureauerne. Samlet afvikler Aller Leisures bureauer 33 rejseforedrag i løbet af weekenden.

I alt tæller udstillerne i de to udlandshaller på Ferie for Alle over 140 rejsebureauer samt turistorganisationer, lufthavne (Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn), flyselskaber og så videre.

 

Relaterede artikler:

Ferie for Alle: Mange flere rejsebureauer er med i år

Aller Leisure vil have større bid af krydstogtsalget

Boom i gratis rejseforedrag på Ferie for Alle