Norwegian Sun sejler i den sene vintersæson en række krydstogter til blandt andet Kanarieøerne. PR-foto.

Krydstogtrederi retur til De Kanariske Øer

For første gang siden 2017 vender det store krydstogtrederi Norwegian Cruise Line fra sidst i november tilbage med krydstogter til Kanarieøerne. Der bliver også besøg i flere andre havne.

Norwegian Cruise Line (NCL) lancerer fra november en række europæiske ruter, hvor Kanarieøerne opleves i kombination med Portugal, Spanien og Marokko.

Den 21. november sætter Norwegian Cruise Line for første gang siden 2017 kursen mod De Kanariske Øer. Efter en 22-dages transatlantisk rejse fra Miami til Lissabon, vil skibet Norwegian Sun sejle de første gæster mod de spanske øer nordvest udfor den afrikanske kyst. Det oplyser NCL i en pressemeddelelse.

Den nye krydstogtmulighed med Norwegian Sun besøger blandt andet Lissabon, Agadir og Casablanca i Marokko, Arrecife på Lanzarote, Las Palmas på Gran Canaria og Santa Cruz på Tenerife, Ceuta i Nordafrika, Agadir i Marokko, Azorerne og Cadiz i Sydspanien.

Norwegian Sun anløber desuden en række for NCL nye havne – blandt andet med stop på to andre kanariske øer Fuerteventura og La Gomera, oplyses det.

”Kanarieøerne har altid været et populært rejsemål – især om vinteren. Norwegian Suns nye ruter tilbyder en unik kombination af De Kanariske Øer og havne i Portugal, Spanien og Marokko, og gør det muligt for vores gæster at tage på krydstogt i Europa året rundt,” siger Kevin Bubolz, europæisk direktør for Norwegian Cruise Line.

Sejler i Europa hele året
Denne sommer krydser i alt ni skibe, inklusive Norwegian Sun, de europæiske farvande, hvilket udgør NCL’s største europæiske flåde nogensinde.

Med det nye Europa-program anløber NCL flere europæiske havne end noget andet krydstogtselskab, oplyser NCL. Blandt andet det helt nye skib, Norwegian Prima, der døbes i Reykjavik til august og anløber Københavns Havn for første gang den 13. september.

NCL’s udvalg af europæiske ruter i år omfatter rejser til de græske øer, de norske fjorde, Middelhavet og til vinter altså også De Kanariske Øer.

I dag består Norwegian Cruise Line af 17 skibe (18 med Norwegian Prima), som anløber over 300 destinationer på kloden.

Hele koncernen, Norwegian Cruise Line Holdings, er et af verdens største krydstogtrederier og moderselskab for Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises og Regent Seven Seas Cruises med i alt 26 krydstogtskibe, flest hos selve Norwegian med foreløbig 17 krydstogtskibe.

Relaterede artikler:

Krydstogtrederi slår rekord med otte skibe i Europa

Krydstogtselskab vil tiltrække Generation X

Umuligt at anslå antal krydstogtgæster i Danmark

Færøsk kvinde kaptajn på ny krydstogt-dronning