LOT bestiller 10 Boeing 737MAX 8

lotDet nationale polske flyselskab fornyr sin flyflåde og bliver blandt de første i verden, som modtager den nyudviklede flytype Boeing 737MAX 8 næste år.

Moderniseringen af flåden er et vigtigt element i LOTs strategi og gør et muligt at konkurrere mere effektivt på selskabets mest populære ruter, hedder det fra flyselskabet.

LOT får sin første B737MAX 8 leveret i november 2017 og den næste måneden efter. I LOTs konfiguration leveres flyet med 186 slanke og komfortable sæder, Boeing Sky interiør, der henter inspiration i Boeings Dreamliners og med galley konvektionsovne og avancerede espresso maskiner.

Fire af de bestilte 10 fly er ændret fra B737MAX 8 til B737-800NG, som flyproducenten kan levere allerede fra april 2017.

“Selv om de nye B737MAX 8s bliver leveret på rekordtid, har vi brug for nye fly allerede til sommerfartplanen i 2017, så derfor leaser vi fire fabriksnye 737-800NG, der skal dække vores behov til en række nye ruter, bl.a. til Asien”, siger CEO Rafał Milczarski. LOT har mulighed for at bytte dem til 737MAX 8 i løbet af leasingperioden.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.