Malmö åbner madmekka

Torvehandel i Malmö Saluhall Foto: Malmö Saluhall

Torvehandel i Malmö Saluhall Foto: Malmö Saluhall

Saluhaller er en gammel tradition i Sverige og fandtes også tidligere i Malmö. I den nye Malmö Saluhall, som skal åbne den 11. november, mødes den klassiske torvehandel med nutidens krav til kvalitetsmad.

Den gamle godsbanegård i Malmö har stået tom i en årrække, men nu er det slut. Kvalitetsfisk og skaldyr, smagfulde oste, kød fra de svenske jagtmarker, kaffebønner og årstidens grøntsager vil friste inkarnerede foodies og andre madinteresserede.

Det hele præsenteres i den gamle, bevaringsværdige godsbanegård, som er restaureret nænsomt for at lade de gamle rammer spille smukt sammen med de nye råvarer. Helt specielt er, at de store vinduespartier, hvor tog kørte ind og ud, er bevaret. Godsbanegården er fra 1898.

”Malmö Saluhall bliver en væsentlig del af det nye Malmö og ligesom danskere tager til julemarked og på shoppetur for at udnytte den lave svenske kronekurs vil Malmö Saluhall blive et madelskernes indkøbsparadis”, siger Anna Kron Boysen, PR Manager fra VisitSweden.

Her kan man nyde delikatesser, drikke mikrobrygget øl eller en god kop kaffe. Fælles for alle næringsdrivende og restauratører i Malmö Saluhall er, at de er passionerede omkring mad og/eller drikkevarer, og at fx personalet i fiskeboderne ved, hvor fisken er fanget, og hvordan den bedst tilberedes.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.