Mandlige togførere i nederdel

nederdelDe ville egentlig gå i shorts, men det forbød Arriva på selskabets baner ved Stockholm. Derfor har de nu valgt nederdele, som Arriva ikke har nogen imod.

Når solen steger på personalet ved Roslagsbanen nord for Stockholm, som blev overtaget af Arriva i januar, er det meget varmt at gå i lange uniformsbukser. Af samme årsag havde 13 lokomotivførere planlagt at skifte til shorts, beretter lokalavisen Mitti ifølge politiken.dk.

Men det nedlagde Arriva forbud imod og kommunikationschef Tomas Hedenius begrunder det med, at ’man skal se anstændig ud, når man repræsenterer Arriva’.

Den godkendte Arriva-uniform rummer muligheder for enten lange bukser eller nederdel, so de 13 lokomotivførere valgte at trække i nederdele sammen med deres skjorter og slips, hvilket har medført at passagererne glor, men undlader at kommentere den beklædning, som personalet opfatter som mere bekvem end de lange bukser.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.