Maratonløb i Kenya denne sommer

Safaricom_Marathon_Lewa_i_KenyaDeltag i et maraton på savannen. Det er en af oplevelserne, som skal få flere til at rejse til det smukke østafrikanske land denne sommer.

Løbesæsonen er begyndt – både for de kortere motionsløb og de mere udfordrende maratonløb. I Kenya er der flere årlige løb, der gør landet til det ideelle rejsemål for løbere, som ønsker flere og flottere kilometer i benene.

Rejsen kan kombineres med et ophold på en af de mange professionelle og højtliggende træningslejre, landet er kendt for, hvor iltoptagelsen og præstationsevnen øges.

Med den flotte savanne og de vilde dyr som kulisse løber Safaricoms maraton i Lewa-reservatet i det centrale Kenya af stablen d. 28. juni i år. Der er begrænset antal pladser, og tilmeldingsgebyret på 1500 USD går ubeskåret til velgørenhed. www.safaricom.co.ke/safaricommarathon

Et af verdens mest spændende maratonløb finder sted i nationalparken Masai Mara den 16. august. Det årlige halvmaraton, som arrangeres af Kenya Airways, foregår samtidig med gnuernes store vandring. Derfor er det også en god ide at sørge for at booke en safaritur i dagene inden eller efter løbet for at få mest muligt ud af rejsen. www.kenya-airways.com