Milliardudvikling af Bromma

brommaDet første spadestik til den store udvidelse af Bromma Lufthavn er taget, og der satses 1,5 milliarder svenske kroner på bl.a. en ny ankomsthal og overdækkede ’fingre’ ud til standpladserne.

”Vi udbygger terminalen for at klare de passagervolumener vi har i dag, men vi sigter også på at tage højde for den vækst i passagertal, vi forventer de kommende tiår”, siger lufthavnsdirektør Peder Grunditz.

Bromma Stockholm Airport vil være i drift frem til 2038. Herefter er der ingen planer om, hvad der skal ske på lufthavnens område.

Peder Grunditz finder investeringen berettiget: ”Den analyse, der blev gennemført tidligere på året viser, at Bromma har behov for at sikre den nødvendige lufthavnskapacitet i Stockholm frem til 2038”.

Bromma Lufthavn fylder 80 år i år og ombygningen vil tage hensyn til de historiske bygninger på området. ”Vi vil fremhæve den spændende historiske betydning, som lufthavnen har”, slutter Peder Grunditz.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.