Nej til sovetryne på fly

0

alaska-airlines_1FLYSELSKABER: Alaska Airlines har bedt sit handlingselskab i Seattles lufthavn om, at den lastearbejder, der sidste uge faldt i søvn i lastrummet på et af dets fly, ikke mere arbejder med selskabets fly. Manden vågnede først da flyet var i luften, flyet vendte om og landede så den søvnige medarbejder kunne komme af.

Lastearbejderen er ansat hos handlingselskabet Menzies Aviation og mandag i sidste uge faldt han i søvn i et lastrum på et fly fra Alaska Airlines, der skulle fra Seattle til Los Angeles med 170 ombord – i passagerafdelingen.

Kabinebesætningen hørte bankelyde fra et lastrum, hvorefter kaptajnen måtte vende om og lave en sikkerhedslanding i Seattles hovedlufthavn, Sea-Tac Airport, skriver Reuters.

Lastearbejderen var heldigvis ikke kommet noget til, da der var kabinetryk og varme i lastrummet. Efter landingen blev han checket på et lokalt hospital, hvor alt var godt.

Han var dog vågnet, efter lastrummet var blevet lukket og havde ringet til den amerikanske version af 112 (911), men havde mistet forbindelsen.

Lastearbejderen har nu andet arbejde, mens Menzies Aviation undersøger sagen. Manden er i starten af 20’erne og har arbejdet for Menzies i 18 måneder.

Mandens kolleger havde før flyets afgang undret sig over, hvor han var, og at de forgæves havde ringet og sendt sms’er til hans mobiltelefon.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz