Norwegian Escape får i 2020 blandt andet krydstogter ud af Københavns Havn. Foto: Norwegian Cruise Line.

Norwegian klar med 17 skibe til 2020-sæsonen

Krydstogtskibene Norwegian Escape og Norwegian Dawn får i 2020 europæisk debut med ruter fra København og Venedig – i alt vil Norwegian Cruise Line have 4 skibe i Europa i 2020.

Norwegian Cruise Line har åbnet for sommersalget til 11 af selskabets 17 skibe i 2020-sæsonen. Dette inkluderer blandt NCL’s nyeste skib, Norwegian Encore, som tages i brug næste år.

Sommerprogrammet i 2020 tæller blandt andet tre krydstogtruter til Alaska, fire skibe i Europa samt to, der sejler til Bermuda fra New York og Boston. Det nye Norwegian Encore skal i 2020 sejle fra New York.

Kevin Bubolz, chef i Europa for Norwegian Cruise Line, siger i pressemeddelelse: ”I sommeren 2020 vil vores ”Breakaway-Plus”-klasse markere sig – fra Norwegian Joy og Norwegian Bliss i Alaska til Norwegian Encore i Bermuda og Norwegian Escapes debut i Europa, som vores nyeste skib i regionen.”

4 Norwegian-skibe i Europa
Norwegian-skibene Escape, Dawn, Getaway og Epic bliver rederiets fire skibe i Europa i sommersæsonen 2020.

Norwegian Escape gør sin entre i Europa fra 29. maj 2020 med et ni-dages krydstogt til Baltikum fra København med stop i Warnemünde i Tyskland, Tallinn, Helsinki, Stockholm (Nynähamn) og en overnatning i Sankt Petersborg.

For første gang tilbyder Norwegian Dawn syv til elleve-dages krydstogter i Europa fra 15. maj med afgang fra Venedig til det græske øhav.

Fra 8. maj sejler Norwegian Getaway krydstogter til det græske øhav og Italien fra Rom (Civitavecchia). Både Dawn og Getaway besøger Kotor i Montenegro, Dubrovnik i Kroatien samt græske Korfu, Santorini og Mykonos.

På det europæiske marked tilbyder Norwegian Cruise Line sit Premium All Inclusive-koncept, hvor blandt andet et udvalg af alkoholiske drikkevarer, serviceafgifter og drikkepenge er inkluderet i pakken.

Også til Alaska
Norwegian-skibene Bliss, Joy og Jewel sejler til Alaska i sommeren 2020. Søsterskibene Joy og Bliss vender tilbage til den amerikanske delstat med syv-dages krydstogter fra Seattle.

Efter Norwegian Encores jomfrusæson i Caribien næste år ændres skibets startpunkt fra Miami til New York i 2020 med syv-dages krydstogter til Bermuda fra april.

Norwegian Breakaway vender tilbage til Miami i april 2020 med krydstogter til det vestlige Caribien med besøg i Honduras, Mexico og Belize. Skibet tilbyder også krydstogter til Bahamas.

Norwegian Pearl stævner fra maj 2020 ud fra New York med syv, ti og elleve-dages krydstogter til Canada og New England.

Relaterede artikler:

Krydstogtselskab øger i Europa

Atlantic Link vinder ny krydstogtkunde

Trekløver skal styre Royal Caribbean i Danmark