Norwegians spanske konkurrent er startet

International Airlines Groups (IAG) nye lavprisselskab til langruter, Level, har åbnet sin første rute fra Barcelonas El Prat lufthavn til Los Angeles med en Airbus A330 med 314 passagerer ombord..

I dag, fredag, åbner selskabet endnu en transatlantisk rute. Den går fra Barcelona til Oakland ved San Francisco tre gange om ugen, mens Los Angeles ruten kun flyves to gange ugentligt.

Den 10. juni åbner Level en rute til Punta Cana i Den Dominikanske Republik to gange om ugen og den 17. tre gange om ugen til Buenos Aires i Argentina.

Level søger sit eget operators certifikat (AOC), men de første flyvninger gennemføres på det nationale spanske flyselskab Iberias certifikat og med personale fra Iberia.

Level vil fra starten drive to Airbus A330 i en konfiguration med 21 premium economy sæder og 293 economy sæder. Yderligere to-tre fly skal indgå i flåden fra sommeren 2018.

Indtil videre er der solgt 134.000 billetter siden salget startede den 17. marts.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.