Ny hoteldirektør

Han tiltræder posten den 1. januar og har 27 års erfaring indenfor branchen, hvoraf han de 21 år har fungeret som direktør for hoteller, kursuscentre og feriecentre.

 

Carsten B. Jakobsen ser store muligheder for hotellet ved at videreføre det fine ry, hotellet allerede har opnået. Dét ry skal udnyttes på de udenlandske markeder. Hotellet ligger så godt som i udkanten af

Aarhus og tæt på vandet – derfor bør det være et naturligt valg når der sker noget i området.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hoteldirektør

Hun kommer fra en stilling som receptionschef på hotellet og har over 20 års erfaring med hoteldrift- og ledelse. Rikke Bøndergaard ønsker at positionere hotellet tydeligere overfor byen og lokalområdet ved blandt andet at sætte fokus på hotellets a la carte restaurant og via et øget samarbejde med lokale sportsklubber.

 

Rikke Bøndergaard har siden 1996 været ansat på hotellet, siden 2002 som receptionschef.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hoteldirektør

Han tiltrådte på Scandic Glostrup den 3. oktober 2011 og fortsætter som direktør for begge hoteller indtil en ny direktør tiltræder på Scandic Glostrup.

 

Thomas Skov har tidligere stået i spidsen for Clarion Collection Hotel Mayfair og Christian Deijenberg, der er distriktsdirektør for Scandic Copenhagen Circle, har stået for ansættelsen.

 

Thomas Skov glæder sig til de nye udfordringer, hvor han vil arbejde med synlig og motiverende ledelse, som ifølge ham er vejen til succes.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hoteldirektør

Hans mål for hotellet er at få støvet dets image af og gøre det mere synligt. Fremover skal hotellet være et naturligt valg når omkringliggende virksomheder og samarbejdspartnere skal vælge konference- og overnatningssted.

 

De seneste fem år har Thomas Skov stået i spidsen for Clarion Collection Hotel Mayfair og sørget for en turnaround med 40% vækst.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hoteldirektør

Hun har en omfattende baggrund fra branchen, hvor hun bl.a. har arbejdet som hoteldirektør og driftsdirektør i Nordic Choice-koncernen, hvis danske hoteller for nylig blev overtaget af First Hotels.

 

Tidligere har hun haft ansvarsfulde stillinger inden for detailhandel, restaurationsdrift og rengøring og har gode kompetencer inden for strategisk planlægning, personaleledelse, salg, marketing og konceptudvikling.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hoteldirektør

Hun har de seneste tre år været centerchef på Himmerland Golf og Country Club, hvor hun har varetaget den daglige drift af hotel- kursus- og konferencefaciliteterne.

 

Laila Qvist er faguddannet tjener og har tidligere blandt andet været chef på Jørgensens Hotel i Horsens i seks år. I alt har hun 20 års erfaring i branchen.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hoteldirektør

Han har mange års erfaring med hotel- og restaurationsdrift, og har et grundigt kendskab til Esbjerg og dens kundegrundlag.

 

Ud over at være opvokset i Esbjerg og Ribe, har Ricco Alvarez flere års erfaring fra sine tidligere jobs som blandt andet hotelchef på Palads Hotel Cabinn i Esbjerg og som manager på Restaurant Kammerslusen i Ribe. Han er desuden formand for Business Sydvest og sidder i bestyrelsen for Young Enterprise Sydvestjylland.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hoteldirektør

Hun kommer fra en stilling som hotelchef for Scandic i Hvidovre og Glostrup og har over 10 års erfaring med hoteldrift- og ledelse. Rikke Ipsen vil blandt andet fokusere på at få flere erhvervsrejsende til Scandic Hvidovre, ved at styrke hotellets konferenceafdeling.

 

39-årige Rikke Ipsen, har siden 2009 været hotelchef i Hvidovre og daglig leder hos Scandic Glostrup, er nu udnævnt til hoteldirektør. Hun har ifølge adm. direktør i Scandic, Jens Mathiesen, vist fantastiske drifts- og ledelsesmæssige resultater og han er overbevist om, at hun vil være til stor gavn som direktør for Scandic Hvidovre.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hoteldirektør

”Jeg er meget glad for at Henrik Bille Pedersen har valgt at blive direktør på First Hotel Vesterbro” siger Tony Bak, regions direktør operation for First Hotels i Danmark. ”First Hotel Vesterbro er med sine 400 værelser et meget vigtigt hotel for os og i det udfordrende københavnske marked, er det erfaring og kompetencer som Henriks der kan medvirke til at gøre en forskel.” Henrik Bille Pedersen kommer senest fra Hotel & Casino Marienlyst og har tidligere haft en lang karrierer i Radisson Blu.

Skrevet af Flemming Juul

Ny hoteldirektør

Han har prøvet stort set alle discipliner inden for hoteldrift. De seneste 20 år har han arbejdet på hoteller i Schweiz, Norge, Frankrig og Danmark. Blandt andet 10 år på Hotel d’Angleterre, hvor han blev Hotel Manager. Han kommer fra en stilling som salgschef på Quality Hotel Høje Taastrup, en del af Choice Hotel kæden.

 

Christian Deijenberg er svensker, men har boet i Danmark de seneste 18 år, og han ser frem til at møde Roskildeborgerne, blandt andet når de holder deres familiefester i hotellets restaurant.

 

Skrevet af Flemming Juul